Information om ØMU fugl

August 23

Emu (Dromiceius novaehollandiae) er en stor fugl, der findes i Australien. Den økonomiske og Monetære Union er den største fugl i Australien og den anden største fugl i verden. Emuer ikke kan flyve, selvom de kan køre på hastigheder til 30 miles i timen.

Udseende

Emuer har lange halse, skarpe næb og lys brun fjer. De har længe tre-tåede fødder og en talon på hver fod.

Størrelse

Emuer kan nå en højde på 5 til 6 1/2 fødder og kan veje op til 130 pounds. Mandlige emuer er generelt mindre end hunnerne.

Habitat

Emuer lever kun i Australien. De findes i de fleste områder af kontinentet, selvom de undgår alvorlige ørken regioner og meget tætte skov. Australiens truede arter bevarelse lov viser ØMU som truede.

Kost

Emuer spiser en varieret kost af bær, korn, blomster, insekter og larver. Emuer sluge også sten for at findele maden i deres kråse, en type af specialiserede mave.

Reproduktion

Emuer finde partnere hele sommeren og racen i løbet af vinteren. Hunner lægge kløerne på store grønne æg; der er generelt otte til 10 æg, hver vejer ca et pund. Hannerne bo på kobling for otte uger at udruge æggene.

Fun Fact

Emuer har to par af øjenlåg. De bruger et par til at holde støv, og den anden at blinke.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com