Ideer til dekorere Cupcakes til et bryllup

11/24/2012 by admin

Bryllupskagen fungerer som en af de centrale punkter i enhver bryllupsfest, men cupcakes fortsat have en plads som et alternativ til traditionelle differentieret bryllupskager. De små godbidder tilbyder en let servering mulighed, og cupcake design giver mulighed for en brud til at tilpasse dem til at matche stilen i brylluppet.

Monogram

Tilføje et monogram til toppen af wedding cupcakes. Pynte toppen af hver cupcake med en hvirvel af glasur, ved hjælp af enten hvid eller en af farverne, bryllup for prikken. Lave monogrammer til toppen af hver cupcake. Skære hjerter, cirkler eller kvadrater fra fondant og stempel eller is monogram på det. Tillad fondant monogrammer tørre før stående dem i glasur på cupcakes. En anden mulighed er at trække monogram på voksbelagt papir med smeltet chokolade. Give chokolade til tørre, før du fjerner det fra voksbelagt papir og placere det på Ice cupcake.

Fondant blomster

Top hver cupcake med en fondantblomsten, måske vælge typen af blomst baseret på den bryllup farveskema. Brug en stor fondantblomsten til at dække hele toppen af cupcake, eller dække det med flere små fondant blomster til at ligne en buket. Laver et par fondant blomsterblade og placere dem tilfældigt på toppen af hver cupcake.

Flag

Gøre et lille flag til toppen af hvert bryllup cupcake. Klip en firkant, rektangel eller en særlig vimpel figur fra dekorative papir. Tilføje et monogram eller et enkelt budskab til hvert flag. Vedhæfte flag til en tandstikker eller lille træ spyd ved dypning i slutningen af tandstikker i lim og indpakning slutningen af papir flag omkring limen. Som et alternativ bruge tape til at vedhæfte flag til tandstikkere. Holde et flag på toppen af hver iced cupcake.

Chokolade Ganache

Oprette en glaseret look ved hjælp af chokolade ganache. Ganache består typisk af smeltet chokolade og fløde, giver en rig topping, der har en skinnende finish. Hæld en lille mængde af chokolade ganache på toppen af hver cupcake. Pynte de ganache-dækket cupcakes med chokolade krøller eller hakkede nødder. Flødeskum ganache tilbyder en anden dekorativ mulighed, der ligner en chokolade flødeskum topping.

Miniature ostekager

Ændre indstillingen typisk cupcake til bryllupper at medtage miniature ostekager. Bage miniature ostekager i cupcake liners til lette lettere servering. Overveje at levere forskellige varianter af cheesecake. Top hver miniature cheesecake med chokolade krøller, piskes topping designs eller røde hjerter lavet af hindbær eller jordbær sauce.