Ideer på maleri træ vægge i stuen.

12/15/2013 by admin

Ideer på maleri træ vægge i stuen.

Maleri træ paneled vægge er en effektiv måde at forynge et værelse uden at bruge en masse penge. Mange træpaneler vægge skaber en mørk, dyster stemning--et frisk lag maling kan lysne rummet. Heldigvis, du ikke behøver at hyre en indendørsarkitekt og en husmaler at fuldføre dette projekt. Med den rette forberedelse, kan du let afslutte dette job--fra farve design til færdige væg--i et par dage.

Farvevalg

De fleste mennesker ønsker at male deres træ paneled vægge er fordi træet gør rummet føle mørke og små. Husk, hvis du har et meget stort rum, male væggene hvide kan skabe en industriel og institutionel følelse. Vælg en bleg farve i stedet---en varm farve som lys gul, kan gøre en stor stue føler mere indbydende. Vælge kølige farver som lys blå eller grøn for små rum, som gør et rum føler større. Faktor i samlet hus farveskema så godt, men ikke føler sammensnøret af det---det er acceptabelt at variere dit farveskema fra rum til rum.

Forberedelse

Træpaneler vægge skal renses, før de kan blive malet, især hvis de har været malet tidligere, eller hvis de har været lakeret. I badeværelser og køkkener, vaske vægge med en opløsning af trinatriumphosphat (TSP). For de bedste resultater, skyl vægge grundigt efter anvendelse af tsk, og lade dem tørre, før du fortsætter.

I værelser hvor skylning væggene ikke praktisk, kan du i stedet bruge en flydende sander eller deglosser løsning. Åbn windows før anvender flydende sander eller deglosser til vægge--fordi det frigiver en solvent lugt når den anvendes. Når væggene er blevet rengjort bør de klargøres før maleri. Selv om det er muligt at prime træ vægge med akryl primer, oliebaseret primer er mere effektivt at dække pletter og giver overlegen limning styrke. Igen, være sikker på at åbne vinduer for at sikre ventilation, når de anvender oliebaseret primer, eller når du arbejder med oliebaseret maling produkter.

Maleri

Efter de træ vægge er blevet rengjort og primet, kontrollere for søm huller--udfylde eventuelle huller med letvægts-spackle. Spackle vil tørre i cirka 15 minutter. Sand spackle før maleri. Vælg en 1/4 tommer kort-nap maleriet rulle til at anvende den endelige maling. For de bedste resultater, skal du vælge en lammeuld roller. Male alle hjørner og kanter ved siden af gulve og lofter først, ved hjælp af en vinklet børste. Efterlad ikke penselmærker, fordi de kan vise gennem det sidste lag maling.