Hvornår bliver hanhunde seksuelt aktive?

09/22/2013 by admin

Hvornår bliver hanhunde seksuelt aktive?

Trangen til at flette er meget stærk blandt dyr. Dette behov for at opdrætte var indbygget i dem for at sikre artens overlevelse. Dette gælder uanset arten. Det er en vigtig del af at gøre sikker på holder af løver, lemurer og leoparder overleve i løssluppen. Once upon a time spillet det en vigtig rolle i bevarelsen af vilde hunde, også. Men dage er lang over og der er ingen fare for hunde står over for udryddelse enhver tid snart. Men hunde fik notatet på der, og så deres gener er stadig programmeret for seksuel reproduktion. Dette er grunden til humant samfund og rednings grupper taler så meget om spay/neutral initiativer. Hvis hunde ikke er kastreret i en tidlig alder, vil de bliver seksuelt aktive, således at tilføje allerede eksploderende kæledyr overbefolkning problemet.

Hvalp adfærd

At nå seksuel modenhed eller alder for seksuel aktivitet er omtrent det samme i alle hunde. Ifølge The Kennel Club Det Forenede Kongeriges nå hvalpe normalt puberteten på seks måneder. Du kan bemærke nogle adfærdsmæssige ændringer i din hvalp, såsom ophævelse hans ben når han tisser. Seks måneder i alder, vil hvalpe af begge køn sidde på hug for at tisse. Ved ankomsten til seksuel modenhed, vil din hvalp begynde at løfte benet, fordi han er programmeret til at lade andre hunde i området ved, at han er der. Den eneste grund til at advare andre hunde til hans tilstedeværelse er at indsats en territoriale krav på nogen tæver i området. Andre ændringer i hans adfærd kan skyldes hormonelle forandringer og omfatter kører væk, grave under hegn og bliver mere aggressiv.

Hormoner

Den ansvarlige for seksuel reproduktion i hunde hormon er testosteron. Det er primært produceret i testiklerne, selvom det har andre kilder. Disse niveauer ophøje i unge hanhunde, toppede omkring fem måneder i alder. Denne stigning i testosteron vil forårsage din hund til at "handle" på en seksuel måde. Hunde vil undertiden hump og stak en persons ben eller en anden hund i et show af dominans, men det kan også være en seksuel simulation, ifølge Petplace.com.

Aging

Som de bliver ældre, hvis hanhunde ikke er kastreret, vil deres testosteron-niveau fortsætte med at forårsage problemer for dem og deres ejere. Omkring syv måneder, kan hanhunde lugte feromoner sat ud af en tæve i løbetid fra miles væk og vil rejse store afstande for at finde hende. Derfor er faldt roaming en af fordelene ved at have en handyr hund er neutered.

Overvejelser

Udover at være samfund-minded og proaktive i bestræbelserne på at løse et nationalt problem, har neutering jeres hund medicinsk og adfærd fordele. Der er en række fysiske problemer forårsaget af virkningerne af gratis-roaming testosteron, såsom testikel og endetarmsåbning tumorer, Brok og næsegrus problemer. Adfærdsmæssige problemer, såsom kører væk, manglende evne til at koncentrere sig, urine aftegning og aggression er også afskediget ved sterilisation.