Hvordan til at tale med en pige du har aldrig talt med

01/12/2018 by admin

Hvordan til at tale med en pige du har aldrig talt med

Nærmer sig en pige, som du aldrig har talt med før kan være både spændende og nervepirrende. Det helt sikkert hjælper hvis du og den pågældende pige deler samme sociale omgangskreds, skole, kvarter eller tilholdssted spot. Taler med en pige du har aldrig talt før er alt om at finde den rigtige tilgang og holde den første samtale flyder jævnt--hvis du starter stærk, chancer er du vil finde noget du begge har til fælles.

Instruktioner

• Tænk på noget at sige før rømning samtale. Du ønsker ikke at bare gå op til hende og sige "Hej" med intet at følge op på bagefter. Hvis du har set hende rundt, nævne, eller nogen venner, du har til fælles. Hvis du ved, du deler en fælles interesse, nævner, at du har bemærket, hun læser den samme bog, har den samme computer, beordrer den samme kaffe drink eller noget andet, der kan udløse en samtale. Du skal have en gyldig grund til at tale med hende, selv om det er at fortælle hende, du ville elske at have kaffe.

• Være sikker på. Piger kan fornemme en usikker fyr en mile væk, så gå op til hende med et venligt smil på dit ansigt. At være sikker på dig selv og hvem du er også gør dig mere attraktiv for piger. Øve dine sjove anekdote eller historie i hovedet før til at øge din selvtillid.

• Tøv ikke med. Piger mærke en fyr forsøger at arbejde mod at komme over og sige noget. Prøv at undgå hængende eller lurer rundt, især i et område, hvor hun kan se dig. Når du har taget beslutningen om at starte en samtale, gå over og gøre det.

• Vælg den passende tidspunkt. Dette ville ikke være når hun taler i telefon, at have et måltid med venner, i midten sætning, arbejder eller helt absorberet i nogle aktivitet. Vent, indtil hun er alene og kan starte en samtale. Hvis du kan få øjenkontakt med hende før gå over, det er alt bedre. Piger vil ofte signal, hvis de ønsker at tale med dig gennem øjenkontakt.

• Har nogle backup materiale udarbejdet. Intet dræber en første samtale som akavet tavshed, så er det en god idé at have et par ekstra spørgsmål eller anekdoter at nævne i tilfælde enten en af jer er på et tab for ord. Du vil din første diskussion til at flyde naturligt og ubesværet i modsætning til anderledes og akavet.