Hvordan til at sy en genanvendt Sweater

11/07/2013 by admin

Vælger at genbruge tøj er ikke kun en nice miljøhensyn, det er også godt for din pengepung. Du kan ændre størrelsen på større beklædningsgenstande, såsom trøjer, ned til mindre størrelser, eller forme dem i forskellige stilarter. Vælg traditionelt trøjer med kun mindre skader, medmindre du planlægger at gøre vævning reparationer. Uanset om du er en erfaren syerske eller ikke, en mannequin eller menneskelig model kan gøre jobbet af omformningen og resizing lettere. Du skal vide at skalere ordentligt igen den gamle sweater til at passe arm, overkrop og hals målinger. Derefter, anvende fælles syteknikker sy op i sømmene, tilføje nye lommer eller ændre ærmerne.

Instruktioner

• Tage målinger af den påtænkte bæreren af den genvundne sweater. Brug målebåndet, bestemme målinger omkring hofter, brystet og taljen. Tage målinger for arm længde og bagfra for længden mellem midten af nakken til linjen hofte.

• Erhverve en brugt, oversize sweater, der er for stor til den forventede bæreren. Figur sweater størrelse enten med målebåndet eller ved visuel inspektion, hvis Sweateren er naturligvis flere størrelser for store.

• Drej sweateren indefra og ud. Bruge syning kridt til at markere, hvor mindre sømme bør være. Placer målebåndet over sweater på bryst, talje, hofter og talje og markere off de korrigerede størrelser på stoffet. Mærke off den korrekte længde for ærmer på samme måde. Tegne streger ved at forbinde mærker langs syninger for bedre synlighed.

• Dryp langs kridt linjer. Drej sweater højre side og sætte det på en mannequin eller din menneskelige model. Gentag dimensionering justeringer indtil tilfreds.

• Maskine-søm langs alle monteret smurte sømme.

• Klip overskydende stof fra langs, men ikke på kanten af de nye sømme. Forlade en ¾-tommer bred høje kvinder for fint vævet stof, såsom cashmere, og en ¼-tommer høje kvinder til pladskrævende strik. Bølge eller hånd-sting sømme for fine vævninger og bruge et tæppe søm på tykke vævninger for at forhindre flosser.

Tips & advarsler

  • Skjule lille sweater mangler ved syning på lommer eller dekorative stykker, såsom bånd, buer og badges. Tilføje kraver og manchetter, fremstillet af kontrasterende stof og teksturer at tilføje interesse for en gammel trøje. Imiteret pels eller flannel omkring håndled og hals kan tilføje varme til en sweater. Nye knapper kan give nyt liv til en sweater. Vælg enhver stil, men bruge nye knapper, der er fejlfri overflader til at gøre sweateren ser nye.