Hvordan til at redde en bokser

10/11/2018 by admin

Hvordan til at redde en bokser

Boksere er beskyttende hunde, at danner stærke bånd med deres ejere. De interagerer også typisk godt med børn og endog andre kæledyr. Ligesom med andre dyr, der er masser af boksere, der er blevet opgivet eller forsømt og har brug for et godt hjem. Uanset hvor du bor, er der mange ressourcer, du kan bruge til at finde en bokser til at redde og pleje. Disse ressourcer findes i din egen by, stat og i hele landet.

Instruktioner

• Kontakt boxer rednings organisationer i din by og stat. Den amerikanske Boxer Rescue Association er (Se ressourcer) en fremragende ressource, hvis du søger for at vedtage. Denne organisation giver oplysninger om racen bokser, og kan hjælpe dig med at finde bokser redninger i dit område. De bruger også deres midler til at betale for de medicinske behov reddede hunde. Du kan se en liste over deres affiliate organisationer på deres hjemmeside.

• Søg efter national pet hjemmesider for boksere (Se ressourcer). Disse websteder kan du udføre detaljerede søgninger for hunde baseret på race, alder, køn og placering. Mange gange rednings organisationer vil annoncere deres tilgængelige hunde på disse websteder.

• Besøg eller kontakte lokale Dyreinternater og human samfund i din by og stat. Krisecentre og human samfund taget opgivet eller misbrugt hunde og katte i alle racer, men du vide aldrig, hvornår de kan have en boxer tilgængelige. Faktisk får bokser organisationer nogle af deres redder gennem disse krisecentre. Netpets.org indeholder lister over krisecentre og human samfund af by og stat (Se ressourcer for link).

• Kontakt pet skaffe gemmer i din by eller bydel. Rednings organisationer, herberger og human samfund har ofte vedtagelse dage, der er vært ved lokal pet skaffe gemmer. Medarbejdere på disse butikker skal kunne fortælle dig detaljerede oplysninger om, hvornår disse begivenheder finder sted. Sørg for at spørge helt konkret, hvis en bokser rednings organisationer har kommende begivenheder.