Hvordan til at identificere en 1930 Gasovn

04/17/2012 by admin

Gasvarmere var en fælles husstand element i det sene 19. og tidlige 20 århundrede, og mange bruges stadig i boligen. Disse ovne blev først fremstillet af Pettit & Smith i 1856, udnytte opdragsgivere af en bunsenbrænder. Gasvarmere i 1930 bruges en gasflamme, opvarmes brand-ler til ordentlig varme dispersion. Mange virksomheder produceres gasvarmere i 1930-erne. At identificere en Gasovn circa 1930 kan ske med lidt besvær, fordi alle disse varmelegemer havde noget lignende kvaliteter.

Instruktioner

• Find producentens etiket eller stempel på varmelegemet. Dette stempel viser det firma, der producerede varmelegeme, hvor og i hvilket år. Dette stempel er normalt placeret på forsiden eller bagsiden af ovnen, men ældre, slidte varmeapparater kan ikke have et stempel.

• Identificere varmelegemet i varmer ansigtet. I 1930 ' erne var varmelegemet bruges brand-ler. Dette kan skelnes fra ældre varmeapparater, der anvendes asbest varmelegemer og nyere modeller, der bruger forskellige materialer til varmeoptagelse.

• Inspicere varmer kroppen. Varmeapparater bygget i 1930 ofte havde en emaljeret ydre organ og keramisk riste for at beskytte varmelegemet. Disse ovne var også temmelig tung i forhold til nyere modeller.

• Inspicere gas blænde. Gasvarmere lavet i løbet af denne tid byggedes typisk med en blænde til at forbinde til et naturgas linje. Disse var lavet af messing i 1930-erne, og nogle har omstændigt designet mønstre.

Tips & advarsler

  • Købe en antik indsamler guide med henvisning til vintage gasvarmere. Dette kan hjælpe med præcis identifikation af specifikke vandvarmeren modeller.
  • Vær forsigtig, når du forsøger for at bruge ældre gasvarmere. Sikre, at ingen defekter er tydeligt på produktet inden brug.