Hvordan til at bryde fri fra en snyd ægtefælle

March 24

Hvordan til at bryde fri fra en snyd ægtefælle

Ifølge den National Center for Health Statistics, cirka 50 procent af ægteskaber ender i skilsmisse. Artikel "Utroskab statistikker" hedder det i 41 procent af ægteskaber, indrømme en eller begge ægtefæller at begå følelsesmæssige eller seksuel utroskab. På grund af alvorlig følelsesmæssig og fysisk stress utroskab kan årsager, bryde fri virke overvældende. Det er vigtigt, at du finder styrken og et støtte system til at hjælpe dig med udtænke en plan for at bryde fri fra en snyd ægtefælle.

Instruktioner

Betro sig til folk du tillid

• Tale til nogen du har tillid til om hvad du går. Et familiemedlem eller en nær ven er et godt valg. Føle sig vred, forrådt, trist og ensom er normal. Tale om disse følelser vil hjælpe dig med at behandle dem.

• Søge terapi. Mange mennesker skylden selv når deres ægtefæller snyde. En god terapeut vil hjælpe dig med at få tillid og accept, som du begynde processen med at bryde fri.

• Deltage i en støttegruppe. Høre andre mennesker taler om lignende situationer er betryggende og lader dig vide, du ikke er alene. Andre mennesker vil være i stand til at give strategier, der arbejdede for dem og brainstorme ideer til din personlige situation.

Planlægge din Exit-strategi

• Tale med familie og venner om mulighed for at bo hos dem midlertidigt indtil din skilsmisse er afsluttet. Det vil give dig støtte og mindske de finansielle byrder, mens du planlægger din fremtid. Hvis du ejer et hjem med din ægtefælle, Sørg for at efterlade ikke vil bringe din ret til ejendom i skilsmisse.

• Leje en lagerenhed. Hvis du er bange for, at din ægtefælle kan ødelægge, holde eller sælge dine personlige ejendele, læg dem i en lagerenhed, indtil du har et fast sted at bo.

• Tale med en advokat før tømning fælles bankkonti. De fleste skilsmisse domstole deler fælles aktiver og gæld ligeligt. Ikke ødelægge eller sælge varer, som du og din ægtefælle ejer i fællesskab. Domstolen kan beslutte, skal du udskifte dem.

• Lav en liste over alt, hvad du ønsker i skilsmissen. Være så tydeligt som muligt. Dele listen med din advokat, hvis du leje en, inden han forelægger det for retten.

• Søge om permanent opholdstilladelse, medmindre du beder om hus i skilsmissen.

Fil til skilsmisse

• Find ud af hvilken by du skal filen for skilsmisse. De fleste stater kræver, at du fil i retsbygningen, der håndterer den by du og din ægtefælle sidst boede sammen.

• Beslutte, om du vil indsende en fælles andragende eller hvis du vil tjene din ægtefælle med papirer. Hvis du og din ægtefælle er enig i alle aspekter af skilsmissen, er en fælles andragende hurtigere og billigere. Hvis du ikke er enig, kan en sherif, mod et ekstra gebyr, tjene din ægtefælle papirer.

• Bringe din førerens licens eller stat identifikation, vielsesattest og betalingsmåde til retsbygningen, når du skriver. Du kan have til at udfylde en finansiel erklæring på tidspunktet for indgivelsen eller præsentere en til Domstolen på dit udseende dato.

• Hvis børn er involveret, tale med dem om ægteskab ender. Ikke taler dårligt om din ægtefælle, og giver ikke detaljer om, hvorfor du forlader.

• Vær opmærksom på dine børns adfærd som din egen adfærd. Skilsmisse får følelsesmæssig nød for alle i familien. Drastiske ændringer som træthed, trækker sig tilbage fra jævnaldrende og interesser og mangel på appetit er tegn på depression, og du bør søge hjælp øjeblikkeligt.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com