Hvordan skal man behandle folk med vrede forvaltningsspørgsmål

07/11/2018 by admin

Hvordan skal man behandle folk med vrede forvaltningsspørgsmål

Det kan være svært at holde samtaler med slægtninge eller venner, der kæmper med vrede spørgsmål, men med medfølelse, selvhævdelse og respektere det kan gøres. Men hvis en bestemt situation bliver for svært, kan det være bedst at gå væk fra, at de enkelte for din egen fred i sindet og fysiske sikkerhed. Nogle mennesker udvikler vrede spørgsmål på grund af usikkerhed, traumatiske situationer, oplevelser af forræderi af andre eller depression.

Instruktioner

• Ikke får defensive ved at reagere på personen i vrede. I stedet, respektfuldt udtrykke dine bekymringer til personen. Hvis dette ikke virker, forlade situationen for et par timer, således at du og den vrede person kan køle ned og tænke over, hvilke reelle problemer mellem dig og hvordan du skal løse dem.

• Hvis dine handlinger forårsagede personen til at være vred, undskyld. Være ansvarlig for eventuelle forseelser og fortæl den person, hvorfor du sætter pris på dem, men nægter at blive behandlet respektløst eller modtageren af urimelig kritik eller nedsættende bemærkninger.

• Ikke tage kommentarer personligt. Forstå, at den enkelte at gøre dem kan være stresset og har brug for noget plads, indtil tingene køle af.

Tips & advarsler

  • Hvis den person du leve med er voldelige, gøre planer om at forlade. Forud for at gøre det, kalder slægtninge eller venner og forklare dem situationen. Spørg dem, hvis du kan bo hos dem indtil du finder et sted at bo, det er sikkert og hvor misbrugeren vil ikke finde dig. Vent, indtil misbrugeren er ude af huset før pakning ting du har brug for og har en ven eller slægtning afhente du hjemmefra.