Hvordan mor hunde Vis hengivenhed til hvalpe?

06/13/2018 by admin

Hvordan mor hunde Vis hengivenhed til hvalpe?

Selvom mor hunde ikke kan udtrykke kærlighed og hengivenhed til at deres hvalpe ved at købe dem legetøj eller strikke dem trøjer, gør de så instinktivt. De fleste mor hunde har stærk maternel instinkter, som de vises på mange måder, fra fodring af grooming.

Limning

Snart efter fødslen undersøge mor hunde kærligt deres helt nye afkom som et middel til at styrke familiær bånd. De ikke kun snuse deres babyer, de grundigt groom og slikke dem rene, også. Man kender lugten af deres hvalpe, etablere mor hunde tætte forbindelser til dem. Slikke tilskynder også til vejrtrækning i hvalpe.

Fodring

Fodring er måske en af de mest vigtige forbindelser mellem mor hunde og deres hvalpe. Mælk i ammende mor hunde er den eneste kilde til hvalpe tidlige fase ernæring. Ikke kun er fodring vigtig for hvalpen overlevelse, er det også en klar visning af moderlig bekymring og hengivenhed.

Eliminering

Det tager omkring tre uger for hvalpe til at få kontrol over deres egen afskaffelse, om vandladning eller passage af afføring. Mor hunde tage disse spørgsmål i deres egne ben ved at udløse hvalpe eliminering processer gennem slikke den lille mørkes bagtil og genital regioner.

Nesting

Kærlig rapport mor-hvalp rapport starter før fødslen. Da fødsel tilgange, opsøge mor hjørnetænder egnede steder at byde velkommen til deres hvalpe. Nogle typiske kriterier for sygepleje steder omfatter ro, adskillelse fra andre dyr, stilhed og relative dimness--de comfiest og mest sikre miljø muligt.

Beskyttelse

Indtil hvalpene er om en uge gammel, er det sjældent, at mødre til at forlade deres sider, selv for et minut. Mor hunde også foretrækker mennesker ikke røre deres hvalpe i løbet af den første uge. Hvis et menneske berører hvalpen, mødre har tendens til at opføre sig spændt, indtil menneskene vende tilbage den pup eller hvalpe.

Varme

Når mor hunde lounge rundt tæt med deres nyfødte hvalpe, hjælpe de de små i at holde kroppen temperaturer under kontrol. Rigelig varme er afgørende for at holde nyfødte hvalpe i live og sunde. Som hvalpe bliver ældre og stærkere, mor hunde langsomt gradvist minimere deres interaktioner sammen--deres måde at stramme dem.