Hvordan man tegner Pokemon

07/20/2015 by admin

Lær at tegne Pokemon figurer. De er trukket i den japanske anime stil, som kan nedkæmpes gennem meget praksis og en grundlæggende forståelse af tegning fundamentals. Ved hjælp af en blyant, Følg nedenstående tip til tegning Pokemon.

Instruktioner

• Begynde med ansigtet. Begyndende med en cirkel, tilføje en afrundet trekant form til bunden af cirklen til hage og kindben. Pokemon ansigter er meget runde men Hagen en smule er defineret.

• Tilføje ansigtstræk. Anime figurer har typisk meget store øjne. De er normalt ovale formet, højere end de er brede og flade i bunden, hvor øjnene mødes kinderne. Pokemon næser er altid forenklet til en enkelt bøjet kø. Munden, også er som regel små og forenklet med en linje.

• Tegn figuren ved at begynde med grundlæggende former indtil proportioner og kropsholdning er korrekte. Figur tegning er komplekse, og kan kræve meget undersøgelse og praksis før mastering. Pokemon figurer er temmelig realistisk, men en smule mindre i forhold til hovedet.

• Tilføje tøj til figuren. Når du tegner stof, betale meget opmærksom på fold og vægten af stoffet og den måde, hvorpå det forhæng. Pokemon tøj er normalt meget enkel med minimale mængder af hudfolder og folder.

• Tegne hår i anime-stil. Hår er aldrig trukket en strand på et tidspunkt. Det er tegnet i tråde, eller klumper. For eksempel, er Brocks hår simpelthen trekant figurer omkring hans hoved varierer lidt i form og højde.

• Når proportioner er korrekte og formen er tilfredsstillende, så linjerne permanent med pen eller sort markør. Er færdig med billedet ved at tilføje farve, enten med markører eller farveblyanter, der fungerer bedst.