Hvordan man tegner Darth Vader

06/20/2013 by admin

Hvordan man tegner Darth Vader

Tegnet vigtigste og mest genkendelige Star Wars Darth Vader sejrede som den mest onde at gå universet i alle Star Wars film. Hans sande identitet er Anakin Skywalker, som portrætteret i prequels. For at tegne Darth Vader, behøver du ikke at være en erfaren kunstner til at oprette en genkendelig tegning. Dette kan gøres på bare et par skridt, startende med en disposition, og tilføje detaljer undervejs.

Instruktioner

Hvordan man tegner Darth Vader

• Trække retningslinjer og generelle figurer tilknyttet Darth Vader. Start med hovedet, en slags sidelæns oval, der er fladere oven for toppen af hjelmen. Fortsat fra skuldre til at tegne omridset af hans kappe, hele vejen ned til hans fødder. Skitsere torso med en afrundet kvadratisk form, samt arme og ben, alle centreret inden for omridset af Kap. Trække retningslinjer på disse figurer, har referencer, som du fortsætter med tegningen. For eksempel, vil det ligne du har trådkorset i hovedet; en streg ned i midten, og en linje på tværs lige over øjnene til at hjælpe tegne hjelmen.

• Skitsere hjelmen. Brug retningslinjerne i hovedet, lave to buer over øjnene, som tilsluttes fløj-lignende dele på siderne. Under øjnene, gøre to parallelle linjer på hver side, der kommer ud i en vinkel fra nær næsen til siderne af hagen. Udfylde konturer i arme og hænder. Tegne streger ned cape for detaljer og tilføje nogle detaljer til dragten.

• Trække i detaljer af Darth Vader bælte, herunder hans lyssværd. Tilføje flere linjer til nærmere Kap og tilføje grill linjer på mund del af hjelmen.

• Henlede linjerne i formen folder i Darth Vader tøj. Dette vil gøre tegningen mere realistisk. For det meste bliver disse langs armene og ned ad benene på hans jakkesæt.

• Tegn i rækken af knapper, der omfatter panelet på front bryst del af Darth Vader's suit. Slette eventuelle retningslinjer, du har foretaget i begyndelsen af tegningen, hvis de stadig skiller sig ud.