Hvordan man starter Trick ridning

October 10

Hvordan man starter Trick ridning

Trick ridning er en særlig niche for ridning, designet til erfarne ryttere, der er atletisk og har god balance. Nogle trick ridning omfatter stående på en hest tilbage, mens det er i bevægelse, gør en håndstand på hesten og somersaulting ud. Trick ridning teams arbejder sammen om at sætte på shows og underholde publikum. Hvis du er dygtig til trick ridning, kan du gøre en lukrativ karriere i denne niche.

Instruktioner

• Tilmelde i en rideskole, der har specialiseret sig i trick ridning. Her vil du lære grundlæggende om trick ridning. Disse skoler giver heste for dig, der er uddannet i trick ridning så du ikke behøver at lære på egen hånd, uerfarne hest. Hvis du ikke kan finde en skole i nærheden af dig, ser for skoler, der rejser og tilbyde klinikker i forskellige områder. Dette tillader dig at se hvis trick ridning er den rigtige pasform for dig.

• Komplet program på tricket ridning skole. Tage så mange klasser som du kan, herunder avancerede arbejde. Som du forhånd, vil du lære om uddannelse trick heste og mere om industrien. Du kan begynde at træne din egen hest til trick ridning. Den rigtige hest og rytter partnerskab gør tricket ridning endnu mere produktive.

• Deltag et trick ridning team eller en organisation. Disse grupper lægger på shows og rejse rundt eller udføre på lokale begivenheder. Rodeo og cirkus har normalt trick ryttere, men film og TV-produktioner også ansætte trick ryttere. Et team eller en anden gruppe vil hjælpe dig med at finde mere arbejde og bruge dine færdigheder, så du kan starte trick ridning som en karriere.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com