Hvordan man opsætter Green Screen Photography

September 14

Tilføje effekter til billeder kan omdanne det helt jordnære til det ekstraordinære. Du kan kun gøre så meget, men med et foto taget med en etableret baggrund. Hvis du ønsker at producere en effekt for noget af holder af en film plakat eller kommercielle, kan du bruge en grøn skærm. Den grønne skærm er et værktøj til at gennemføre effekter i et foto, der ændrer landskabet til en mere visuelt indbydende en. Dette virker ved at udnytte et digitalt program til interchange en ny baggrund i stedet for den let redigerbare grøn skærm.

Instruktioner

• Konfigurer din grøn skærm i et rummeligt værelse med enten en grøn klud eller grøn maling. Hvis du bruger en klud, sikre klud jævnt på en flad overflade og strække det, så rynker ikke er synlige. Hvis du bruger paint, sand væg for at udjævne det og anvende primer. Tillad primer til tørre og Mal et jævnt lag af grøn.

• Etablere arbejde lys rundt i lokalet til jævnt lys skydning området. Lysene skal placeres til venstre og højre på skærmen og på emnet vender skærmen. Ingen del af skærmen skal være mørkere end resten.

• Placer en arbejde lys over den grøn skærm til at skinne direkte på dit emne. Placer fotografering emne foran en grøn skærm, så dens skygge ikke viser på skærmen.

• Lege med placeringen af dit kamera. Brug et stativ til at stabil dit kamera, hvis du har brug for en. Tag prøvebilleder for at sikre dit emne og grøn skærm dukke op godt for redigering; området skal være skygge-fri og emnet skal skille sig ud foran skærmen.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com