Hvordan man opbygger en bønne taske bord

11/21/2013 by admin

Hvordan man opbygger en bønne taske bord

Ligner spil majs hul eller majs kaste, spil spilles med sækkestole og bønne taske bord fokus på det samme princip at score point baseret på kastede en lille bønne-fyldte pose ind i huller på brættet. Mens en majs hul eller majs toss spil ofte har regler og scoring mere velegnet til ældre børn og voksne, bygge din egen bønne taske bord tillader dig at lave et spil for børn i alle aldre. Du kan gøre boards som dem i majs hul for ældre børn eller gøre boards med mange huller for yngre børn.

Instruktioner

• Vælg en stor papkasse til at konvertere til din bønne taske bord og spil baseret på størrelse og alder af de børn, der vil bruge spillepladen. Prøv at finde en boks, der måler ca 3 fod bred af 3 fod lange; du behøver ikke at bekymre sig om dybde, som du vil skære det meste af dybde fra brættet.

• Vend boksen på en problemfri side, som du vil bruge som øverst på brættet. Skære hele vejen omkring kassen, 6 inches op fra jorden; 6 inches på hver side tjene som sider af brættet. Bruge en hobbykniv til at udføre disse nedskæringer--scoring linjerne først ved at stikke kniven gennem boksen--at producere glattere skæring linjer.

• Reparere eventuelle hjørner, der falde løs, når du er færdig med skære stykke for spillepladen. Trække hjørnerne tilbage i form og anvende flere strimler af gaffatape på indersiden og ydersiden hjørner til at holde dem på plads.

• Vend den pap stykke, således at den bredt stykke sidder på toppen som toppen af brættet. Tage boksen uden for sprøjtemaling og lægge avisen nedenunder pap at forhindre misfarvning din værftet, terrasse eller indkørsel.

• Spraymaling toppen og siderne af brættet med dit farvevalg. Tillad spraymaling til at tørre ind på brættet for en time eller to.

• Skitsere hullerne, som du ønsker, og gøre dem i enhver form. Tegne skæring linjer med et kompas at gøre perfekt cirkulære huller. Derefter score linjerne med en hobbykniv før du klippe figurerne fuldstændigt; Dette producerer glattere kanter, når der skæres.

• Bruge akryl maling og en lille kunstners pensel til at male pointværdier nær hvert hul eller tegne mønstre på bordet. Du kan overveje at gøre dit bord ligne en klovn ansigt, med øjne, næse og en mund hul, malet i overensstemmelse hermed.