Hvordan man opbygger en bas Pickup Routing

08/10/2018 by admin

For en elektrisk bas skal anvendes skal, det have pickupper installeret for at forstærke lyden af strengene som noterne er udskåret. Pickupper er normalt forsænket ind i kroppen af bas under strengene. For at gøre så du skal distribuere et hul stort nok til at passe alt efter hvilken pickup du beslutter at bruge. Afhængig af størrelse og dimensioner af pickup, kan dette være en vanskelig opgave.

Instruktioner

• Tegne formen af området rute, der er nødvendige for pickup størrelsen du har valgt. Du skal muligvis lidt ekstra plads til at passe pickup og dens ledsagende skrue sæt, som hæver og sænker afhentning i forhold til strengene.

• Bor en stor nok hul i området skal føres for at indsætte router smule. Normalt skal du en startområdet køre routeren som mange router ikke styrte i træ.

• Indsæt routerens bit i starteren hullet og begynder at dirigere væk hovedparten af træ til groft dybden af halvdelen af diameteren af den smule, du bruger. Denne proces roughs i lommen. Bo omkring en fjerdedel inch fra linjen stencil.

• Rute indtil dybden er omtrent lig med højden af den hele pickup forsamling. Du vil være i stand til at hæve og sænke pickup som afstanden til strengene vil påvirke lyden af din guitar.

• Omhyggeligt rute rundt i kanten, at fjerne sidst af den træ at komme så tæt på din blyant sporing som muligt. Du ønsker ikke at over rute lommen som din afhentning vil se mærkeligt, hvis rummet er for stor. Du kan normalt rute hele dybden på finish pass, da der er mindre træ til at fjerne.

• Sand indersiden af rute lomme, således at pickup lige netop passer og der er ingen områder, hvor pickup får fast når de forsøger at hæve eller sænke det. Denne proces vil også gøre ruten look professional og færdig mens også fjerne alle splinter eller bump i ruten arbejde.

Tips & advarsler

  • Brug tape til at betyde de linjer, du skal holde sig inden for. Dette vil give dig en god visuel repræsentation af det område, der skal fjernes.
  • Forsøg ikke at styrte med en router, der ikke er lavet til at styrte, du kan beskadige dit værktøj.