Hvordan man laver PVC dukke møbler

12/26/2012 by admin

Hvordan man laver PVC dukke møbler

For børn, der elsker dukker, fuldfører intet deres legetøjssamlingen som funktionelle dukke møbler. Store-købte løsninger kan være skrøbelige og dyre. Hjemmelavet alternativer, såsom nogle lavet af holdbart, overkommelige PVC rør, kan vare hele livet. Du kan også custom-dekorere dem så de passer til dit barns smag og interesser. Kemisk-kompatible maling, samt markører, glitter, rhinestones og en række andre dekorationer, kan bruges på PVC-rør og plader for at skabe smukke, one-of-a-kind dukke møbler.

Instruktioner

To-sidet Swing

• Oprette en rektangulær ramme fra to stykker af 18-tommer rør og to stykker af 12-tommer rør, forbundet med tre-vejs hjørne stik. Bygge de resterende åbninger i hvert stik, så de står over for den samme retning. Gentag for at oprette en anden ramme. Placer rammerne så de længere sider er oprejst og kortere siderne er parallelle med gulvet. Forbind de to tre-vejs hjørne stik, der rører gulvet med seks-tommer rørdele.

• Forbinde to tre-tommer rørdele med T-stik. Gentag for at oprette en anden målgruppe. Passe disse segmenter mellem de to øverste tre-vejs hjørne stik så de midterste T-stik åbning vender det modsatte stik.

• Passe en 12 tommer rør Linjestykke mellem to midterste T connector åbningerne. Placer to snap-on T stik ca seks inches fra hinanden i midten af 12 tommer rør så T-stik ansigt nedad. Lim ikke snap-on stik på plads under nogen omstændigheder, eller swing vil ikke være i stand til at flytte.

• Passe en 12-tommer rør segment i nedadgående vender snap-på T-connector åbningerne. Placere en T-stikket i bunden af røret, så de to resterende åbninger er vinkelret på røret.

• Indsæt en fire-tommer rør segment i hver af disse åbninger. Placer en 90 graders vinklet forbindelse på udgangen, så åbningerne ansigt den modsatte side af samlingen swing. Slut med en seks-tommer rør segment.

• Oprette wing sæde ved at lime et 4 x 6 tommer stykke pap til den flade overflade på enten side af nedadgående swing bar. Lim en 3 x 6 tommer stykke pap mod begge sider af de nedadgående swing barer for et ryglæn.

Bed

• Tilslut to 18-tommer rørdele og to 12-tommer rørdele til en rektangulær figur ved hjælp af fire tre-vejs hjørne stik. Sørg for at den midterste åbning af hver hjørne stik vender opad. Orientere rammen, så et længere afsnit er tæt på dig. Swab i bunden af rør med PVC cement og hurtigt vedhæfte en 18 x 12 tommer stykke af PVC folie. Hold på plads til 30 sekunder.

• Sted en seks-tommer rør segment i hver vender opad åbning. Placer en T-stik på toppen af hvert rør. Den centrale åbning skal vende den modsatte side på langs.

• Vedhæfte en anden seks-tommer rør segment til lodret T-connector åbningerne i venstre side. Placer en 90 graders vinklet forbindelse på toppen af hvert rør med åbningerne lystfiskeri mod hinanden. Slut med en 12-tommer rør segment. Svaber ydersiden af hvert af disse rør med PVC cement og hurtigt vedhæfte et 12 x 12 tommer stykke af PVC folie, der vil tjene som hovedgærde. Hold på plads til 30 sekunder.

• Indsætte en tre-tommer rør segment i lodret T-connector åbningerne i højre side. Placer en 90 graders vinklet forbindelse på toppen af hvert rør, og sørg for åbninger vinkel mod hinanden. Slut med en 12-tommer rør segment. Svaber ydersiden af hvert af disse rør med PVC cement og hurtigt vedhæfte en 12 x 9 tommer stykke af PVC folie, med vil tjene som fods bord. Hold arket i sted i 30 sekunder.

• Passe en 18-tommer rør segment til et af de resterende T-connector åbningerne. Svaber ydersiden af 18-tommer rør segment, seks-tommer rør nedenunder og det nederste rør med PVC cement. Hurtigt vedhæfte en 18 x 6 tommer stykke af PVC folie til limen og hold på plads til 30 sekunder. Gentag på den modsatte side.