Hvordan man laver havfrue hale mønstre

11/13/2013 by admin

Make a dit eget mønster for en havfrue-hale, der passer som hånd i handske. Sy dette halen fra en skinnende Strik stretchstof og bære det med en stropløs top eller en bikini top prydet med cut-outs af muslingeskaller. Tilføj Tove af perler og en hair ornament i form af en søstjerne at fuldføre kostume. Denne version er for en situation, hvor brugeren kan blive siddende hele tiden, de har det på. Det er godt for et spil eller fotografier.

Instruktioner

• Har brugeren sætte på yoga bukser nogle eller anden beklædningsgenstand, der passer tæt omkring hendes hofter og lår. Har hende stå med sine ben samlet.

• Måle omkring bærerens krop på hofterne. Flytte op 3 inches og måle omkring hendes krop på nuværende tidspunkt. Kalde dette taljemål, selvom det bliver under hendes naturlige talje. Flyt ned 3 inches fra det punkt, hvor du tog hip måling og måle omkring hendes lår på dette punkt. Holde måling hver tre inches ned hendes lår, indtil du er under hendes knæ. Kalde den sidste måling knæ måling. Hold målebåndet parallelt med gulvet for alle hofte og lår målinger.

• Måle afstanden fra knæet måling til den bredeste del af hendes kalve så måle omkring hendes kalve. Måle afstanden fra knæet måling til hendes ankler og derefter måle omkring hendes ankler.

• Opdele alle målinger, der blev foretaget omkring hofterne og benene af fire og tilføje 1/2 tommer til sømrummene.

• Læg en 3-mund-ved-4-fods ark papir på en stor overflade med en 3-fod kant øverst. Tegne en streg ned i midten af papiret, parallelt med 4-fods sider. Startende med hip måling tegne en linje på højre side af denne centrum linje svarende til afstanden du har beregnet ved hjælp af hip måling. Denne linje skal starte på et punkt 4 inches under toppen af papiret. At banen skal være vinkelret på midterlinien.

• Foranstaltning 3 inches ned fra linjen hip og markere afstand du beregnet ud fra den næste måling på højre side af midterlinien. Trække resten af de afstande, du beregnede flytter 3 inches ned den midterste linje for hver linje, indtil du når knæet måling. Trække linjen til knæ-måling. Tegne linjer i læggen og ankel målinger afstande du målt under knæet måling.

• Grænsen går for top måling langs den øverste kant af papir, 4 inches over linjen hofte. De ekstra tommer giver dig mulighed at folde ned en tomme af stof i taljen af halen.

• Trække en 1 fod linje på den højre side af midterlinien 12 inches under sidste linje du trak og parallelt med den. Dette vil være i bunden af fin for enden af halen. Det bør være parallel med de andre linjer. Tegne en bue, der forbinder den højre ende af linjen til højre ende af linjen ankel.

• Tegn en glat kurve, der forbinder enderne af alle linjer på hver side fra taljen til ankel.

• Fold papiret i halvdelen langs den midterste linje og skære begge lag papir retning du har tegnet. Denne din mønster. Brug det til at klippe to stykker stof, en for hver side af halen.

Tips & advarsler

  • Du kan forme bunden af halefinnen i to store kammuslinger eller en række af zigzagger eller kammuslinger.
  • Kan du stivner fin med pap, når du laver op halen.