Hvordan man laver en NES ROM til en Wii SEDDELBUNDT spil

04/03/2013 by admin

En NES ROM er en fuldstændig kopi af originale Nintendo Entertainment System spil, der kan afspilles på din computer eller andre elektroniske enheder, der har en emulator program. En WAD-fil er en fil, der bruges på Wii-konsollen, der normalt er installeret via homebrew kanal ændring. At gøre en ROM til en TOT kræver brug af en fil injektor, der placerer ROM-fil inden for WAD-fil. Et par af kendte fil injektorer er: Impalers WAD injektor eller Auto Injectuwad injektor v3 (Se ressourcer).

Instruktioner

• Åben dit injektor program. Sørg for at din ROM fil og WAD-fil er i den samme mappe. ROM-fil er det spil du vil spille, og WAD-fil er en shell fil til spillet.

• Vælg den ROM fil, som du ønsker at bruge under vælgerbjælken "ROM" af dit program.

• Vælg den WAD-fil, du ønsker at bruge vælgerbjælken "WAD" af dit program.

• Klik på "Injicere." En eller to skærme vil pop op beder dig om at bekræfte dit valg. Når det er gjort, vises din nye WAD-fil i mappen "Resultater", som oprettes automatisk.

• For at spille det ny WAD din Wii, brænde den til en DVD med et DVD-brænding eller gemme det på et USB-flashdrev og overføre det til din Wii. Du kan derefter få adgang til WAD fra homebrew kanal.