Hvordan man laver en levesteder for frøer og salamandre

02/28/2015 by admin

Frøer og salamandre er lav vedligeholdelse dyr, både i naturen og i fangenskab. De bedste typer at have som kæledyr er de større arter, som de er mere hårdføre end de små. Deres levesteder er let at konfigurere og vedligeholde, og de kræver lidt socialisering fra mennesker. Bortset fra daglige fodringer behøver de ikke meget opmærksomhed. Frøer og salamandre kan nemt placeres sammen da salamandre har brug for et land levested og frøer har brug for både land og vand i deres levesteder. Vand del habitat kan fungere som drikkevand for både padder.

Instruktioner

• Sætte vandbeholderen i bunden af akvariet. Frøer har brug for en betydelig mængde af vand til at bade i, så din vandbeholder bør ideelt set tage op en tredjedel af akvariet. Du kan bruge en Tupperware beholder eller specialiserede container, som du kan købe i en dyrehandel.

• Fordelt 4 inches af pottemuld på bunden af akvariet. Undgå, at få jord i vandbeholderen. Spray vand på jorden til at fugte det.

• Lave små huller til at plante de små planter i. Det er bedst at forlade dem i deres containere, når du planter dem. Dette gør det lettere at bevare dem, når du fjerner dem til Rens akvariet og erstatte jorden.

• Sted små logs og stykker af barken omkring akvariet for frøer og salamandre at klatre på. Du kan placere en i objektbeholderen vand.

• Sted en ventileret dækning på toppen af akvariet til at holde på fugtighed.

• Anbring akvarium ud af direkte sollys i et område, der vedligeholder stuetemperatur (65 til 75 grader Fahrenheit).