Hvordan man laver en kulisse for en Skit

May 16

En skit er en historie sketch--ligesom en humoristisk spil, kun en skit er meget kortere i længden end den gennemsnitlige spiller. Hvis du lægger på et skit til en fest eller andre konventionen, skal du en kulisse, der er let at sætte og tage. Da en skit er korte, lave en baggrunden scene på et stort ark, som du kan hænge op. Bruge en skygge og fremhæve teknik til at give din baggrund dybde.

Instruktioner

• Jern en kingsize eller queensize hvidt eller andre lyse bomuld ark med et strygejern indstillet til den højeste indstilling. Arket skal være helt fri for rynker eller folder.

• Spredt et stort plastfolie ud på gulvet, og glatte arket ud på toppen af det så du ikke vil gøre noget rod på gulvet under den. Placer vægte, såsom tunge bøger, på kanten af hjørner af arket og langs siderne til at holde det stadig som du arbejder.

• Tegne omridset af de funktioner, du ønsker på baggrunden direkte i arket. Brug en tyk sort permanent markør til at tegne i træer, skyer på himlen eller en indendørs scene--uanset skit indkaldelserne.

• Farve i funktioner af baggrund med akryl maling. Blande farver af områderne med sort til mørkere dem lidt og male de nederste kant af objekter i din baggrund at give dem en skygge. Husk på hvor nogen scenelys vil være og male skygger langs de modsatte sider. Vent fem timer på malingen til at tørre.

• Bland lidt af farven på objekter med hvid og sted højdepunkter på overfladen hvor lyset slåes din baggrund. Dette hjælper med at illustrere de objekter, der er reflekterende, såsom vand eller noget glat som glas, inden din skit. Vent fem timer før hængende baggrund bag din sceneområdet.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com