Hvordan man laver bryllup Sand ceremoni Personlized vaser

07/03/2013 by admin

Sand Vielse symboliserer af sammenføjning af to hjerter i én. Under denne del af vielsen forvandler brud og groom tage hælde sand i forskellige farver fra to små vaser til en større vase. De farvede sand lag tilføje et personligt touch til en populær bryllup tilbehør, der kan senere tilføjes til indretningen af din nye familie hjem.

Instruktioner

• Vælg din vaser. Din vigtigste vase bør være stor nok til at rumme fire pounds af sand. De to mindre vaser afholder hver to pounds af sand. Klart glas fungerer bedst. Vælg et sæt af matchende vaser, der let kan tilpasses med navnene på parret og deres bryllupsdato. Du kan enten købe din vaser og tage dem til en guldsmed at få dem indgraveret, eller købe dem fra en forhandler, der tilbyder gratis gravering med dit køb. I de fleste tilfælde, vil du kun har dine vigtigste vase indgraveret.

• Vælg din sand. Disse dage, kan du finde sand i en række forskellige farver til at matche dit bryllupstema. For en strand bryllup, vælge to nuancer af naturligt sand. For en sydvestlige tema, så prøv en varm brun og terre cotta. Eller vælge to nuancer af sand i din bryllup farver.

• Hæld to pounds af sand i hver af de små vaser. Hver vase vil have sin egen farve af sand. Under den sand ceremony vil bruden og gommen hvert hold en af disse mindre vaser mens hælde sand i den mindre vase.

• Tilføje båndet for at tilpasse din vaser til at matche dit bryllup. Hvis du vælger sand i neutrale farver, kan du tilføje en pop af farve til din vaser for yderligere tilpasning. Vælg bånd, der matcher dine brudepige kjoler eller et andet bryllup farve. Pak en bånd pænt omkring hver af de mindre vaser og binde en lille sløjfe.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil medtage dine børn i din bryllup sand ceremoni til at betyde sammenføjning af to familier, kan du tilføje en ekstra lille vase med en anden farve for hvert barn. Børnene så skiftes deres egen ved at tilføje sand til den familie vase.
  • Pas på ikke at ryste Vaserne, når sandet er tilføjet til at undgå at ødelægge den lagdelte effekt.