Hvordan man kan undslippe fra Hoover Dam i "Fallout nye Vegas"

01/01/2014 by admin

"Fallout: nye Vegas" er et spil af valg. Hele dine rejser, vil du ansigt vanskelige beslutninger med betydelig virkning, hvilket undertiden betyder liv eller død for mennesker eller endda hele fraktioner. Ved spillets afslutning har du fire valgmuligheder for din justering i den anden kamp af Hoover Dam. Du kan støtte Mr. House og hans fortsatte holde over Vegas og forsøgte kontrol af dæmningen; Du kan støtte NCR og deres kontrol med dam og ønske om Vegas; Du kan kæmpe for en uafhængig Vegas; eller du kan støtte Legion og deres kamp for at tage dam. Du skal undslippe Hoover Dam under slaget, hvis du kæmper for huset, NCR eller uafhængighed. Pas på: spoilere vrimler.

Instruktioner

House Supporter

• Frakørsel kontrolrummet i niveauet Hoover Dam kontorer og drej til venstre til at forlade. Kontrolrummet er det rum, hvor du lige har installeret override for Mr. House som en del af "Alle eller intet" quest, og det er her din flugt begynder. Dine fjender videre afhænger af dine handlinger i hele spillet. Legion bestemt gunning for dig, men NCR er muligvis ikke; Hvis du har været på god fod med dem og du overbevist om den tunge Troopers i kontrolrummet døren til at forlade, kan du stadig være på god fod med fraktionen, men det ikke vil vare meget længere.

• Fortsætte med at arbejde din vej mod øst indtil du når en dør til en del boliger generatorer i dam; du vil stående på en balkon med udsigt over den store maskiner. Undervejs vil du sandsynligvis kæmpe talrige fjender, så vær forsigtig.

• Drej til højre når du træder ind gennem døren til balkonen og flip elektriske kontakten du finde. Det omdirigerer elektricitet til Fort placering og beføjelser op Securitron hær.

• Vende tilbage ned ad gangen den måde du kom og tage din første ret tekøkken værelse og exit til Hoover Dam tårnet på den anden side. Denne dør har været utilgængelige for dig indtil dette punkt i spillet.

• Exit døren til venstre i tårnet; du er nu på toppen af Hoover Dam. Drej til højre til at begynde kæmper dig vej på tværs af dæmningen, selv. Har du Securitrons hjælpe dig, og du har mulighed for at ænder bag sandsæk vægge, mens du kæmper. Pas på de magtfulde Centurioner og legionærer. Mange har termiske lanser, Super slæder eller endda anti-materiale rifler, så du har fået en hård kamp foran dig.

• Fortsætte kampen på tværs af Hoover Dam, indtil du når den anden side, hvor du kan tage ruinerne af en vej til venstre. For enden af vejen er indgangen til Legats Camp og den afsluttende fase af den anden kamp af Hoover Dam.

NCR Supporter

• Tale til Mike Lawson efter General Oliver er færdig briefing du som en del af "Eureka!" endelige quest. Denne dialog starter automatisk, og hvis du ønsker du kan spørge ham, hvordan du kan hjælpe med at stoppe de invaderende Legion soldater. Han vil fortælle dig, at hvis du aflede nogle af vandet går gennem dæmningen, kan du vaske mange af Legion tropper ind i vindmøller, dræbe dem. Dette er helt valgfrit, men det vil reducere de Legion styrker du er oppe imod.

• Kæmpe dig vej ud af kraftværket 04 og ind i kraftværket 03 placering på den anden side af rummet. Du vil være kæmper mange Centurioner og legionærer indtil slutningen af spillet, så planen og kæmpe i overensstemmelse hermed. I Power Plant 03 har du valget mellem at fortsætte frem til toppen af dæmningen eller hoved ovenpå til et Kontrolpanel, hvor du kan begynde at aflede vand som Mike Lawson anbefales du gøre. Hvis du vælger at aflede vandet, bliver du nødt til at aktivere Kontrolpanel i kraftværket 03 og Følg din Pip-Boys placering indikator tilbage til kraftværket 04, så ovenpå til en afkørsel til Hoover Dam. Her du skal bruge en frigivelse ventil til faktisk aflede vandet, og så du kan backtrack til kraftværket 03 og fortsat kæmper gennem Legion.

• Kampen igennem hver af de vigtigste kraftværk lokationer: Power Plant 03, Power Plant 02 og kraftværk 01. Legion vil hund du hvert skridt af vejen, så hold et skarpt øje med dem.

• Angiv dørene til Visitor Center for enden af kraftværket 01 placering og derefter afslutte Visitor Center til toppen af dæmningen.

• Slaget på tværs af Hoover Dam med støtte fra NCR Troopers. De backup hjælper, og du kan ænder bag sandsæk væggene langs vejen, men kampen videre vil være udfordrende. Til sidst vil du nå Hoover Dam Checkpoint bygning. Afhængigt af hvordan du løst "Åh min Papa" quest, kan den store khanerne dukke op og hjælpe dig med at bekæmpe Legion, selvom khanerne ikke vil vare længe.

• Angiv checkpoint og tage et øjeblik til at forberede. Du får ikke nogen fjender i denne lille bygning. Du kan anvende stims, reparere våben og plyndre alt i syne uden frygt for angreb eller repressalier.

• Afslutte bygningen og mødes med Alpha trup, en gruppe af elite Ranger veteraner. Disse fire magtfulde allierede vil ledsage dig over broen, og de beder om jeres retninger i forskud. Med en høj nok tale færdighed, kan du fortælle dem til at bane vejen for dig, hvilket betyder, at nogle af dem kan dø, men har du mindre kæmper for at håndtere. Eller kan du simpelthen bestille dem at dække dig af guerillaen, bekæmpe fjender ved siden af dig eller ikke gider at hjælpe dig på alle, i hvilket tilfælde de forlader.

• Kæmp dig vej over dæmningen, indtil du når den langt side og tage brudt op ad vejen du se til venstre, hvilket fører til Legats Camp. Sidste øjeblikke af anden kamp af Hoover Dam vil ske der.

Uafhængige

• Afslut kontrolrummet på Hoover Dam kontorer niveau at fortsætte "Ingen guder, ingen Masters" quest. Kontrolrummet er den placering, hvor du installerede override for ja mand, og det er hvor din flugt begynder. Du har brug at dreje til venstre hvis du fortalte yeah mand du ville til magten op Securitron hær, og du skal dreje til højre hvis du fortalte ham du vil blæse op generatorer på dæmningen.

• Kæmp dig vej til parameteren du skal udføre din mission. Hvis du vælger til magten op Securitron hær, vil du fortsætte ned ad gangen øst for kontrolrummet indtil du når kraftværket placering, hvor du tænder på kontakten du se på din højre. Hvis du valgte at sprænge generatorerne, vil du fortsætte ned ad gangen vest for kontrolrummet indtil du når kraftværket 01 placering, hvor parameteren skal du er på din venstre side. Uanset hvad, vil du ansigt fjender hele vejen. Legion vil skyde på synet, du, men NCR kan stadig være venlig; Hvis du har været på god fod med dem og du overbevist om den tunge Troopers at forlade kontrolrummet dør, kan de stadig være venlig, selvom de bliver fjendtlige hurtigt nok.

• Afslut ved at vagttårn. Du skal bakke lidt for at finde den. Hvis du drevet op Securitron hær, backtrack bare en lille vej ned ad gangen, indtil du finder tekøkkenet på din højre og exit skal du på den anden side af lokalet. Hvis du sprængte generatorerne, bakke hele vejen forbi kontrolrummet og følg gangen indtil du kan endelig skrive tekøkken, som ligger på din venstre; exit skal du er på den anden side af lokalet. Du kan altid se på din Pip-Boys kort indikator til at finde vej.

• Kæmp dig vej over Hoover Dam, indtil du når den anden side, hvor du kan tage ruinerne af en vej til venstre. Du vil støde på de imponerende Centurioner og deres støtte legionærer. De alle har meget kraftfulde våben, så kan du stole på din Securitron escort for hjælp. Der er også masser af sandsæk vægge du kan ænder bag som du kæmpe. For enden af vejen er indgangen til Legats Camp og den afsluttende fase af den anden kamp af Hoover Dam.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af din ansættelse valg hele spillet, kan du have bombeflyene, enklave resterne eller begge medvirken du med tropper, langtrækkende artilleri eller endda et luftangreb.