Hvordan man kan tiltrække kolibrier til en Feeder

06/25/2013 by admin

Kolibrier findes i både nord- og Sydamerika. De er velkendte for deres lange tynde næb og deres evne til at svæve på ét sted i en periode. En ting de fleste mennesker ikke kender kolibrier er de de eneste arter af fugl, der kan flyve baglæns. Hvis du kan lide at se er kolibrier der et par ting du kan gøre for at tiltrække dem til din udendørs feeder.

Instruktioner

• Gør en sukker/vand løsning, ved kogning 1/2-kop sukker i 2 kopper vand, indtil sukkeret er opløst. Lad det køle. Hæld det i en lille skål eller købe en anden feeder. Hænge det ved siden af feeder du har fuglefrø i.

• Plant en kolibri have. Kolibrier er tiltrukket af farver. En dejlig lyse hummingbird have plantet ud for eller omkring din feeder vil sikkert trukket kolibrier. Nogle blomster, der vil tiltrække kolibrier er petunias, japanske honeysuckles, morgen herligheder, Texas sage, mimoser og trompet slyngplanter.

• Holde din insekter i live. Ikke brug pesticider i din have. Dette vil dræbe enhver insekter, som kolibrier måske ønsker at fodre. Disse insekter tiltrække kolibrier. Pesticiderne er også farligt at kolibrier, hvis de tilfældigvis peck på en blomst, der er blevet behandlet.

• Rengør din hummingbird feeder og holde det fuld af mad. En feeder, der ikke er ren kan få tilstoppet og stoppe enhver ny mad fra kommer ud. Kolibrier stopper vender tilbage til din feeder, hvis de finder, at der er intet der for dem. Så hver par dage gå ud og tjekke foderautomater for at se, hvis de skal være renset eller genopfyldes.

• Binde nogle røde bånd til bunden af din feeder. Kolibrier er tiltrukket af den røde farve. Du kan også sætte en stor rød sløjfe på toppen af feeder, så længe det ikke komme i vejen for fuglene får deres mad.

Tips & advarsler

  • Køb rød hummingbird foderautomater.
  • Aldrig bruge nogen form for sukker melis. Dette omfatter honning.