Hvordan man kan sætte en nyfødt Baby til at sove

05/16/2018 by admin

Hvordan man kan sætte en nyfødt Baby til at sove

Nyfødte babyer alle har forskellige søvnmønster. Nogle nyfødte sove let og ofte. Andre har svært ved afregning og sover ikke så godt. Uanset om du har en nyfødt baby, der sover godt eller en, der har problemer, er mange af teknikkerne til bilæggelse af en nyfødt baby og hjælpe hende til at sove ens. Konsistens er nøglen til at hjælpe din nyfødte baby får den søvn hun har brug for.

Instruktioner

• Se din nyfødte nøje for tegn på, at han skal sove. De fleste nyfødte vil ikke holde sig vågen for perioder længere end 90 minutter til to timer i træk. Når du begynder at se tegn at din nyfødte er træt, Forbered dig på at sætte ham til at sove. Tegn på træthed omfatter gnider øjne, nægtet øjenkontakt, gaben, fussing og uregelmæssig arm og benbevægelser.

• Ændre baby's ble og sørg for hendes tøj er tør og komfortabel.

• Swaddle barnet, hvis det ønskes. Nogle nyfødte sover bedre og er mere behageligt, hvis de er svøbt for at sove. Swaddling er stramt indpakning en baby i en modtagende tæppe (eller særlige swaddling tæppe) før du sætter ham i seng for at sove. For at swaddle en baby, lå en stor modtagende tæppe på en overflade (en voksen seng fungerer godt). Fold ned et hjørne af tæppet lidt. Placer barnet, så hans hoved er foldede hjørne. Holde barnets arme og tage en af side hjørner og stramt wrap det over og omkring barnet, tucking det henhold til anden siden af ham. Opdrage det nederste hjørne til at guffe i barnets fødder. Træk det resterende hjørnet over og omkring barnet og tuck det henhold til ham.

• Placere barnet i hendes crib eller bag barnevognsoverdel mens hun er stadig vågen og døsig. Hvis barnet holder en sut, placere sutten i babyens mund. American Academy of Pediatrics anbefaler at nyfødte placeres på ryggen til at sove for at reducere risikoen for SIDS.

• Drej på en hvid støj maskine. Mange babyer sover bedre med nogle baggrund hvid støj. Mange vækkeure har en hvid støj funktion. Du kan også købe en hvid støj maskine. Endnu en boks fan kunne bruges som en kilde til hvid støj.

• Sørg for at temperaturen i den sovende babyværelset er mellem 65 og 70 grader.

Tips & advarsler

  • At sætte din baby til at sove før hun får overtrætte vil hjælpe hende falde i søvn lettere. Overtrætte babyer er sværere at sætte til at sove.
  • Tænde en babyalarm, hvis du vil være i en anden del af huset og vil have svært ved at høre barnet.
  • Nogle børn foretrækker at blive svøbt til at sove og nogle babyer ikke. Aldrig brug en swaddle en baby, der ikke kan lide den.