Hvordan man kan optage et klaver eller tastatur

10/17/2016 by admin

Hvordan man kan optage et klaver eller tastatur

Med fremkomsten af kompakt, men kraftfuld hjemmecomputere, avanceret hjem optagelse software og overkommelige priser registreringsanordninger, er musikere nu bedre i stand end nogensinde med at optage musik ret i deres eget hjem. Computer optagelse er især stigende popularitet med elektrisk guitarister, og en række optagelse software og udstyr er målrettet mod optagelse guitar. Dog med den rigtige opsætning, kan musikere optage ethvert instrument ret hjemme, såsom klaverer og keyboards. Musikere der ønsker at optage et klaver eller tastatur har flere muligheder til rådighed for dem.

Instruktioner

• Vælg dit udstyr, metode af forbindelsen og optagelse software. Hvis du optager et klaver, vil du har brug for en optagelse-kvalitet mikrofon, en mikrofonkabel, en mikrofon strømkilde (hvis nødvendigt) og en adapter til at tilslutte din mikrofon til en computer. Hvis du optager et tastatur, kan du bruge en simpel "stik til-mini jack" kabel, eller du kan ønsker at købe en USB-optageenhed, som er kompatibel med en standard instrument kabel. Hvis du optager et tastatur, skal du også en anstændig par i hovedtelefon at lytte som du optager. For enten klaver eller tastaturet optagelse, vil du har brug for en computer med et opdateret processor og en god mængde af lagerplads (mindst 50 GB i omkostningsfrit plads). Der er en række optagelse software tilgængelig for hjem musikere, hver med deres egne fordele og ulemper. Et par velkendte programmer er GarageBand, Audacity, fornuft, Ableton Live og Pro Tools. Forskning og vælg en software, der passer til dine behov.

• Tilslutte dit instrument til computeren. Hvis du optager et klaver via mikrofon, skal du placere mikrofon stativ i nærheden af klaver uden at tillade det at røre klaver, da vibrationer kan påvirke optagelsen. Så tilslutte mikrofonen til mic kabel, tilsluttet en strømkilde, hvis nødvendigt, så Tilslut output kabel til en USB-adapter. Nogle mikrofoner ikke bruge standard mikrofon kabler, men i stedet udnytte 1/4" instrument kabler - i dette tilfælde, Tilslut mikrofon ifølge instruktionerne tastatur. Hvis du tilslutter et tastatur, kan du vælge at sætte direkte ind i din computers "Linje i" jack med et stik til mini jack kabel. Men, medmindre din computer har et dyrt lydkort, vil dette give en svag og dårlig kvalitet signal. Du kan ønsker at købe en USB-optageenhed, som sættes i computeren, accepterer standard 1/4" instrument kabel stik. Når du har tilsluttet dit instrument, kontrollere computerens Systemindstillinger under indstillingen lyd, og sørg for den korrekte indgangskanal vælges.

• Åbn din optagelse software program. Efter at have fulgt den dokumenterede installation og setup instruktionerne, bør du næsten klar til at starte optagelsen. Sørg for, at programmet læser fra den korrekte indgangskanal, og sæt hovedtelefoner i computerens hovedtelefonstik, hvis du ønsker at overvåge dig selv. Vælg enhver digital effekter du gerne vil bruge, justere lydstyrken på dit instrument (eller afstand af mikrofonen) at fjerne forvrænget signal, og klik på "Record"-knappen. Du er nu klar til at optage musik fra dit klaver eller tastatur.

Tips & advarsler

  • Hvis du optager et klaver, kan mikrofon placering have en enorm effekt på tonen i din optagelse. Der er en række mikrofon placering teknikker, videnskaben om som går ud over rammerne af denne artikel. Hvis du forsøger at oprette en professionel kvalitet optagelsen, forskning mikrofon placering før du optager et klaver.