Hvordan man kan male en Drift RC klar krop

05/16/2018 by admin

Mange hobbyfolk er enige om, at en af de mest spændende aspekter af hobby-grade radiostyrede (RC) biler er deres åbenhed til tilpasning. I modsætning til legetøj køretøjer, som du ville finde på en legetøjsbutik, kan hobby-grade RC biler være helt ændret for at afspejle førerens personlige stil; mens du kører, vil få mennesker forundres over hvad der er "under kølerhjelmen" så at sige. At lære at male din klare RC drivende krop vil sikre, at your'e Vagabond ser så godt som det håndterer.

Instruktioner

• Vaske den klare karrosseri med varm sæbe og vand. Placer den på en flad, tør område i den åbne solen at lade det lufttørre. Du kan tørre det med et håndklæde til at fremskynde langs processen, men du kan efterlade streak mærker, og de kan gøre enhver maling job ser dårligt; så hvis du kører det, bruge et håndklæde til at få alle synlige vand ud, så gå over med en anden håndklæde til at gnide det indtil det er knogle tør.

• Skrælle de rude skærme og holde dem på de tilsvarende windows. Der bør være fire skærme (forrude, bagrude, end to sideruderne). Holde et af hjørnerne til kroppen shell, så skub din finger langs kanten af vinduet skimmel, indtil skærmen dækker hele overfladen. Gentag processen med alle fire skærme.

• Sted karrosseri hovedet på et ark af avisen i et godt ventileret område. Ryste malingen kan, derefter holde det omkring seks inches fra kroppen shell som du anvende den første frakke. Dække hele indersiden af kroppen shell, så lad det for omkring en halv time til at tørre. Anvende en anden frakke på samme måde, du gjorde først. Tillade det andet lag 24 timer for at tørre helt.

• Skrælle de rude skærme og derefter skrælle den tynde film, der indkapsler ydersiden af kroppen shell. Skræl hver af decals, og følg instruktionerne inkluderet for en anbefalede mønster af ansøgningen. Du er velkommen til at anvende decals nogen måde du ønsker.