Hvordan man kan indføre et barn til en ny væsentlig anden

November 6

Uanset om du har været en enkelt forælder i år eller kun en kort periode af tid, dit barn eller børn vil sandsynligvis være mindre end begejstret når du start dating. Børn er ofte jaloux, når deres forældre starter til dato nogen nye. Børn er også tilbøjelige til at være bange for at indeholde nogen nye i deres liv, af frygt for at forholdet ender, ligesom det gjorde med dig og deres anden forælder. Her er hvordan du præsentere din nye betydelige andre for dit barn på en måde, der gør overgangen lidt glattere for alle.

Instruktioner

• Afgøre, om det er nødvendigt at indføre dit barn til din nye betydelige andre på dette punkt. Hvis du er i et forhold, som du ikke mener alvorlige eller langvarige, er der virkelig ingen mening i at indføre dit barn eller børn til din nye kærlighed. Men hvis du har indgået en engageret forhold, som du forestiller dig, at blive langvarig, det er tid til at overveje at have din nye betydelige andre opfylde dine børn.

• Tal med din betydelige andre til at gøre sikker på hun er klar til at opfylde dine børn. Selv om dine børn vokser til at elske hende, vil det ikke sker natten over. De kan ignorere din nye kærlighed, eller endda være ren uhøflig. Gør ikke sukker-coat dette for din kæreste. Tale til hende og sørg for hun forstår de hindringer, hun vil stå over for.

• Sidde ned og snakke med dit barn eller børn om din nye betydelige andre før du foretager nogen formelle introduktioner. Forklare dem, at du har en person i dit liv, der gør dig glad. Dele nogle af de positive egenskaber ved din nye kærlighed med børn, til at hjælpe dem til at forstå, hvorfor du kan lide personen så meget. Lad dine børn deler deres følelser og reaktioner på dit forhold før de opfylder din betydelige andre.

• Berolige dig børn at de stadig er og vil altid være nummer et i dit liv. Lad dem vide, at dit nye forhold på ingen måde ændrer din kærlighed til dem. Det er vigtigt for børn at indse, at, selv om du ikke kommer til at afslutte dit forhold, hvis de ikke kan lide tanken om du har nogen nye, du ikke vil også at forsømme deres behov for at forfølge din egen lykke.

• Planlægge en enkelt eftermiddag af introduktioner. Kan ikke invitere din betydelige andre at møde børnene i løbet af din regelmæssig familie tid. For eksempel, hvis du har søndag middag med børnene nogensinde uge, vente til en anden gang for introduktioner. Inviter din betydelige andre til at møde dig og dine børn på en lokal isbutik eller county fair. Vælg en udflugt, som ikke vare i timevis, men vil gøre det muligt for alle at hænge og nyde en eftermiddag sammen.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com