Hvordan man kan folde en Scooter, når det sidder fast

October 17

Foldbar scootere kan være en bekvem transportform for pendlere, eller en sjov aktivitet for hobbyfolk. Mindre "Skraber" stil scootere kan fremdrives ved enten en lille motor eller med rytterens fødder, og de fold ned for at lette gennemførelsen når den ikke er i brug. Efter en rimelig mængde af forbrug, kan normale slitage begynde at påvirke hængsler af folding mekanisme af scooter. Årsagerne til denne nedbrydning kan være alt fra åbne scooter for svært, at snavs og snavs at blive fanget og bygning op i hængslet.

Instruktioner

• Undersøge hængsel i bunden af styretøj stang af scooter. Bruge den rent håndklæde for at børste væk overskydende snavs, mudder og snavs fra hængslet. Størrelse bolt på hængslet og placere den passende ratchet lidt på det.

• Tillægge smule skralde. Brug en skruetrækker til at holde hængsel skrue på plads på den modsatte side af hængslet. Langsomt Løsn bolten af hængslet. Forsøg på at folde drev stangen ned hver to omgange, indtil det kollapser, eller bolten kommer løs.

• Ren omkring bolten og på indersiden af hængsel med den rent håndklæde. Løfte stangen op og ned flere gange i mellem klude af håndklæde at sprede eventuelle udenlandske agenter. Spænd bolten, når stangen er i positionen foldede.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com