Hvordan man kan bekæmpe Teen generthed

01/14/2013 by admin

Hvordan man kan bekæmpe Teen generthed

Generthed kan forårsage teenagere til at være selvbevidst, usikre og målløs, hvilket gør det vigtigt at forældre gør alt de kan for at hjælpe med dette problem. Mange teenagere display genert karakteristika, som en November 2011 undersøgelse offentliggjort i det medicinske tidsskrift "Pediatrics" viste--46,7 procent af de adspurgte teenagere betragtede sig genert og 62,4 pct. af forældrene mente deres teenagere udstillet genert adfærd.

Instruktioner

• Brainstorme nogle diskussionsemner. Sætte dit barn på lethed ved at informere ham at andre teenagere føler det samme pres og at du oplevede lignende problemer i løbet af din ungdom. Giver din søn en række forskellige måder at starte en samtale eller for at reagere, når en anden taler til ham, da dette kan fjerne meget af den angst, der kommer når man taler med en anden person, foreslår American Academy of Pediatrics' HealthyChildren.org hjemmeside.

• Skriv ud en samtale på forhånd. Har din teen linjer klar til at gå før hun gør et telefonopkald eller starter en samtale, da dette kan skabe tillid. Hvis denne diskussion går godt, kunne dit barns selvværd forbedre, som lover godt for fremtidige interaktioner, ifølge den nonprofit Nemours Foundation på sin TeenHealth hjemmeside.

• Praksis sociale færdigheder i hjemmet, bemærker HealthyChildren.org. Gør øjenkontakt, bruge sikker kropssprog og bære på lille snak med din teenager. Introducere andre til ham, stille og besvare spørgsmål, når du og din søn kommer i kontakt med bekendte, som dette viser, hvordan man kommunikerer med andre mennesker.

• Opmuntre dit barn til at deltage i nogle grupper eller klubber, da dette giver hende mulighed for at tilbringe tid sammen med andre teenagere, der deler samme interesser. Hjælp din teenager socialisere med disse nye mennesker og komme til at kende dem langsomt, foreslår TeenHealth.org. Informere din datter, at de andre medlemmer af gruppen ikke vil dømme hende og at hun vil lykkes i denne indstilling, hvis hun optræder som sig selv.

• Opbygge tillid til din teenager. Tillad din søn at tage ét skridt ad gangen og styrke denne adfærd, når du opdager det. Fortæl ham at træde tilbage fra en situation, hvis han ikke føler sig trygge, som undlader at komme ud af sin shell i en bestemt situation kunne gøre det endnu mere vanskeligt at gøre det i fremtiden.

• Udvikle din teenager selvsikkerhed. Vis din teenager at stå for sig selv eller bede om ting, når hun ønsker dem er en del af livet, noget vi alle skal lære at gøre, og at hvis udtrykt høfligt, ikke vil det forstyrre nogen anden.

Tips & advarsler

  • Generthed er forskellig fra social fobi, hvilket er en psykiatrisk lidelse, der kan kræve professionel hjælp til at behandle efter "Pediatrics."