Hvordan man kan bedømme en hest

07/11/2018 by admin

Processen med grading heste er gjort for at validere deres slægt og give kommende undervisere eller købere en ressource til at spore deres aner. Selv heste udpeget som "grade heste", eller heste uden en verificerbar afstamning kan have registreringspapirer tildeles dem i tilfælde af skilsmisse og til beskyttelse mod tyveri. Din identifikation attesten vil indeholde billeder af den hest, skelne mellem krop mærker, mærker og den nøjagtige farve dyret. Hvert år er heste stjålet og solgt til slagtning auktioner, fordi der er ingen bevis for ejerskab og en simpel slutseddel kan være forfalsket; Dette er grunden til sortering er afgørende.

Instruktioner

• Udføre en indledende fysisk inspektion. Før en hest kan klassificeres til aktiviteter såsom racing, engelsk ridning, viser eller hoppe, det skal vise sig for at være fysisk sund. Vigtige punkter at overveje, er tilstrækkeligt syn på begge øjne; muskel symmetri, der tillader hesten at flytte sit hoved og hals frit; en tonet bagende med ingen tegn på diarré; og ingen smerter i leddene. Det er obligatorisk, til forsikringsformål, at få en dyrlæge erklæring, der dokumenterer den fysiske eksamen.

• Validere afstamning. Ifølge den britiske Hannoveraner hesten Society, alle heste gradueres for beslag eller avl, skal formål have fire generationer af deres afstamning dokumenteret. Det betyder, at far, far til dæmningen, far til dam's far og far til mormors dam skal være registreret i Verband, en tysk hest-avlsforening hingst-bog. Når disse kriterier er opfyldt, er stud klar til at stå for sin afsluttende inspektion, hvor det vil blive bedømt på seks kategorier og modtage mindst seks punkter.

• Komplet kurset kredsløb. Først, hesten skal stå mellem to parallelle stave til en inspektion, kropsbygning, som vil sikre, at hesten er fysisk symmetrisk og lyd. Derefter handleren vil blive bedt om at gå hest omkring en trekant kursus hvor dens bevægelse vil blive bedømt. Endelig skal handleren trav hest omkring kredsløbet og gør det muligt at bevæge sig så frit som muligt. Dommerne er nu klar til at give hesten en endelige karakter.

Tips & advarsler

  • Kredsløb inspektion, skal en hest have et hovedtøj og tøjlerne.
  • Hestens manke skal være flettede.
  • Handlere skal bære hvide bukser og hvid skjorte.