Hvordan man får hånd objekter på "LittleBigPlanet" til PS3

10/11/2018 by admin

Hvordan man får hånd objekter på "LittleBigPlanet" til PS3

Når du spiller "LittleBigPlanet", optjener du nye elementer, der kan bruges til at tilpasse udseendet af din Sackboy karakter. Én type vare, der kan være fundet eller købt fra PlayStation Store er en hånd objekt element, at din karakter bærer i haanden. Hånd objekt elementer har ingen indvirkning på gameplayet og heller ikke hjælpe eller hindre din karakter, men de kan tilføje en ekstra dimension til udseendet af din Sackboy. Efter at finde en af disse varer eller købe et kostume, der indeholder en, skal du anvende det til din karakter at gøre elementet vises i hans hånd.

Instruktioner

• Finde et objekt du kan placere i din Sackboy hånd mens du spiller gennem hovedhistorien eller købe et kostume, der kommer med en hånd objekt fra PlayStation Store. Disse elementer er spredt rundt i spillets 51 Historiebaner tilstand og kan opnås ved at poppe varens boble, acing et niveau ved at indsamle alle dens elementer eller ved at fuldføre et niveau. En stegepande, en pirat krog og en træsværd er eksempler på hånd objekter.

• Tryk på knappen "Square" at opdrage Popit-menu. Fremhæv "Tilpasse karakter" og tryk på "X."

• Tryk "R1" to gange for at vælge "Body"-afsnittet i menuen karakter tilpasning.

• Rul ned til afsnittet "Hænder" i menuen krop tilpasning.

• Fremhæve objektet hånd du ønsker skal vises i din Sackboy hånd og tryk på knappen "X" for at vælge den. Objektet hånd er aktiveret, og din Sackboy vil ses transporterer objektet valgte hånd omkring.