Hvordan man bruger den engelske Patch til NDS Emulator

07/11/2018 by admin

NDS-Emulator er et program, der giver mulighed for Nintendo DS ejere til at spille den håndholdte konsol på deres computer. Dette gør det ideelt for dem, der midlertidigt har forlagt deres enhed eller venter på at blive repareret af Nintendo. Ligesom Nintendo DS er NDS-Emulator et universelt program, der er udviklet til brug ved spillere i flere lande. På grund af dette, vil du ønsker at tage ekstra pleje i installation oparbejde at vælge engelsk udvælgelse. Men, nogle spil, der udkom i Japan vil stadig brug for en engelsk lappet gengivelse.

Instruktioner

• Download NDS Emulator program, som kan findes i ressourcer. Programmet findes gratis og bliver hentet i en komprimeret fil.

• Udpak indholdet af den hentede fil ved hjælp af programmet fil-udvinding af dit valg, såsom WinZIP, WinRAR og uddrag. For at gøre dette, Højreklik på filen og klik på "Extract..." og vælge en destination til at dekomprimere filer.

• Dobbeltklik på den .exe fil kaldet "DeSmuME.exe" for at åbne programmet. Programmet vil automatisk starte op i sin engelske patch.

• Downloade en version af den ROM du ønsker at spille, der har en dansk patch inkluderet. Dette er typisk inkluderet i beskrivelsen af spillet. Du kan downloade disse filer fra MultiUpload, rask lod eller Mega Upload. Et eksempel på et spil, der har dansk patches til oversættelse formål er "Pokemon Black" eller "Pokemon White."

• Indlæse ROM på din NDS Emulator software. For at gøre dette, skal du klikke på "Åbn ROM" fra menuen "Filer" på værktøjslinjen øverst. En standard Windows Stifinder-vindue vises, som vil tillade dig at vælge og indlæse programmet.