Hvordan kan jeg købe Gem dato magneter?

05/15/2012 by admin

404 Not Found

Not Found

The requested URL /bethpageobgynold/download.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache Server at www.slomaid.com Port 80

Gem dato magneter er en bekvem måde for at lade gæsterne vide om--- og holde datoen åben for---dit arrangement. I stedet for en kort, der kan være let tabt, kan en magnet placeres på et synligt sted som en påmindelse.

Gemme Magnet datoindstillinger

Der findes en overflod af kilder til udskrivning Gem dato magneter; Se listen ressourcer for links til nogle af dem. De fleste virksomheder, der tilbyder Gem dato magneter giver dig masser af muligheder for størrelser og designs. Husk på at Gem dato annonceringen er dine gæster første introduktion til dit arrangement, så stil af magnet bør afspejle stilen af hændelsen, uanset om det er elegant og sofistikeret eller festlig og finurlig.

Hvad skal medtages

Gem dato magneter bør omfatte de grundlæggende oplysninger om din begivenhed, herunder navnet på begivenheden---vil sige: "Dan og Karen's Wedding" eller "Petersons 50 års jubilæum"---datoen og sted. Planlæg at indlevere din magneter omkring seks måneder før begivenheden, otte måneder, selv om det kræver gæsterne rejse, såsom en destination bryllup.

DIY Gem dato magneter

Hvis du ønsker at gå ruten DIY, sælger de fleste kontor forsyning butikker klæbende bakkes, visitkort størrelse magneter. Bruger computeren, kan du udskrive dine detaljer på visitkort og overholde dem til magneter dig selv.