Hvordan jeg smide folk i WWE 2007?

05/16/2018 by admin

World Wrestling Entertainment, bedre kendt til fans som WWE, underholder millioner af fans hver uge, både på live kampe og på TV. Brandet har også flere licensprodukterne, hvoraf den ene er "SmackDown! vs. Raw"video spil serie, der tillader spillere at træde ind i ringen med deres favorit superstjerner. Tilgængelig på alle platforme, 2007 inkarnation guider lader fans deltage i et vilkårligt antal af regelmæssige eller gimmick kampe, hvor, ligesom en rigtig stjerne, kan du kaste din modstander over ring reb.

Instruktioner

• Start spille i enhver regelmæssige ikke-gimmick match, der kunne være den første kamp i en ny karriere i sæson Mode eller en træningssession. Sidstnævnte kan anbefales, hvis du er ny spillet således at du kan få en bedre fornemmelse for kontrol-ordningen og farten indstiller til rådighed i spillet.

• Arbejde din modstander ned med en serie af strejker, meget opmærksomme på sine fremdriften Meter i øverste venstre hjørne af din skærm. Nøglen til at kaste din modstander er til at bære ham så hurtigt som du kan. Når lejligheden byder sig og modstanderens meter er i rødt og han begynder at svække, guide ham til reb (eller trække ham hvis de sag kan være.)

• Ned og klik på den højre analoge stick på din PlayStation 2 controller eller højre styrepind på Xbox 360-controlleren til at kaste din modstander over reb. Når du er på gulvet og har beskadiget din modstander (og undgik regnes af dommeren), guide din modstander til ring forklæde og klikke på den højre pind igen for at kaste ham tilbage i ringen og gå til en hurtig pin.

Tips & advarsler

  • Grab en svækket modstander og tage ham til en vilkårlig kant i taget af buret, hvis du spiller en "Helvede i en celle" match. Når der, ned og klik på den højre analoge stick eller thumbstick at smide ham ud af buret og på gulvet nedenfor.