Hvordan får du en Pink Butterfree i "Pokemon sølv"?

August 17

Mens størstedelen af Butterfree er blå insekter med lyse hvide vinger, kan patient Pokemon trænere opdage et eksotisk pink skinnende version i "Pokemon sølv." En skinnende Pokemon er et væsen, der har en unik farve for dens arter. Det er også sender en bølge af funkler når du støder på en i naturen. Da spillere har omkring en one i 8.000 chance for at møde en skinnende Pokemon, vil finde en lyserød Butterfree være en udfordring for alle, men de mest tålmodige spillere.

Instruktioner

• Gå til nationalparken på en tirsdag, torsdag eller lørdag til at deltage i en Bug fangst konkurrence. Målet med konkurrencen er at gå rundt i parken til at finde og fange de bedste Bug-type Pokemon kan du finde ved hjælp af op til 20 Park bolde. Du kan finde National Park placeret mellem ruter 35 og 36 i den klassiske Game Boy version af "Pokemon sølv."

• Gå gennem den høje græs at finde vilde Bug Pokemon. Selv om du vil møde alle slags mærkelige insekter, holde øje med en skinnende Butterfree og dens tidligere evolutionære former Caterpie og Metapod.

• Kaste en Park bold, hvis du opfylder en skinnende Butterfree, Metapod eller Caterpie. Mens en skinnende Butterfree vil allerede være pink, bør du fange en skinnende gul Caterpie eller røde Metapod, som du finder.

• Hvis du kan fange en skinnende Caterpie eller Metapod, kan du udvikle sig til en lyserød Butterfree. Toget skinnende Caterpie til niveau 7, og det vil udvikle sig til Metapod. Når skinnende Metapod vokser til niveau 10, vil det blive en lyserød Butterfree.

Tips & advarsler

  • Caterpie, Metapod og Butterfree vises ikke uden for en Bug fangst konkurrence i "Pokemon sølv."
  • Gemme spillet inden de kommer ind i konkurrencen, så du kan nulstille og forsøge igen, hvis du ikke kan finde en skinnende medlem af familien Butterfree.
  • En skinnende pink Butterfree har pink vinger, hænder, fødder, hvaltænder og grønne øjne.
  • Da spillet kører på en batteridrevet timer, som du angiver i begyndelsen af din Pokemon adventure, vil visse hændelser indtræffer på bestemte dage. Dette sikrer, at du bliver nødt til at vente indtil tirsdage, torsdage og lørdage til at deltage en Bug fangst konkurrence i nationalparken. Hvis du besøger nationalparken enhver anden dag, vil der ikke være nogen dommere, konkurrerende Bug fangere eller medlemmer af familien Butterfree.
  • En fejl fange konkurrence er tilgængelige fra første gang du besøger nationalparken på en af de nævnte dage med ingen begrænsninger.

© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com