Hvordan du søger efter gamle familie Records

05/16/2018 by admin

Siden offentliggørelsen af Alex Haley "rødder", har slægtsforskning været en populær hobby blandt folk ivrige efter at lære deres familiehistorie. Opbygge et stamtræ kræver tid, tålmodighed og forskning, men den viden opnået fra søger gamle familie records er indsatsen værd. Læs videre for at lære at søge efter gamle familie poster.

Instruktioner

• Start med hvad du allerede kender. Registrere navne og fødselsdatoer for din nærmeste familie og arbejde i din udvidede familie af onkler, tanter, bedsteforældre og fætre.

• Afgøre, hvilke oplysninger du vil finde ud af. Family tree forskning kan være vanedannende når du starter, så det er vigtigt at sætte mål som at vide, hvor i det gamle land dine forfædre kom fra eller til at tage din historie tilbage til en bestemt periode i historien.

• Konsultere andre familiemedlemmer. En af dem kan have en kopi af en gammel familie post som fødsler, dødsfald og ægteskaber blev optaget, ligesom fødselsattester, dødsattester og gamle familiebilleder. Andre kan have forfulgt forskning på din families historie i fortiden eller på anden siden af deres familie og har fundet oplysninger nyttige for dig.

• Oplede familie poster på kirkerne dine forfædre deltog. Kirker registrerer dåb, konfirmationer, vielser og dødsfald. Ofte, dåb og bekræftelse poster give datoer for fødsel. I nogle tilfælde, kan amerikansk kirke poster være på et fremmedsprog, især hvis dine forfædre var tysk. Du bliver nødt til at lære ord for "fødsel" og "død", men den post layout er let at følge når du lære disse ting.

• Besøg det offentlige bibliotek, samt statslige biblioteker. Mange af dem fastholde slægtsforskning sektioner, med adgang til opslagsværker, Census records, sted historier, offentliggjort genealogies og biografier og mikrofilm kopier af gamle aviser.

• Brug ressourcerne i mormonkirken. Mormoner tror på familiens ukrænkelighed, samt at døde kan blive døbt i deres tro, af hvilke grunde de har samlet et skatkammer af familie records. De vigtigste spil bibliotek i Salt Lake City har kompileret verdens største samling af stat og amt poster, hvoraf mange kan være lånt gennem lokale afdelinger samt gennemset på stedet.

• Surf på internettet væld af genealogiske oplysninger. Søge efter specifikke forfædre, men også besøge den Mormon familie søgewebsted, Cyndis liste, det amerikanske Gen webprojekt, US National Archives og andre med et ry for nøjagtighed. Aner website er en specielt godt værktøj, byder på adgang til en række statslige records, samt Census records, militære poster og socialsikring død index.

Tips & advarsler

  • Holde god optegnelser over alt, hvad du finder, herunder dine kilder, og opdatere dem jævnligt.
  • Være metodisk i din søgning. Prøv ikke at finde ud af alt på én gang, men vær parat til at droppe en uproduktiv linje af forskning for en mere produktiv, hvis det åbner.
  • Være ihærdige men patient. Forskningen er ofte langsom og kedelig, men de gange, når du foretager gennembrud ofte gøre for det.
  • Leje en professionel slægtsforsker, hvis du rammer en blindgyde eller har brug for mere hjælp end familiemedlemmer eller bibliotekarer kan give. Kig efter et medlem af foreningen af professionelle slægtsforskere eller en anden anerkendte organisation.
  • Vær opmærksom på at ikke alle oplysninger er helt nøjagtig. Folketælling takers ofte skrev ned forkerte navne eller staves navne som de lød. Gamle aviser, især i små byer, var ofte mere som Fællesskabets nyhedsbreve gavmildt drysset med redaktørens holdninger og undertiden lys på fakta.