Hvordan du gør en simpel kort Trick

06/13/2018 by admin

Kort tricks er en sjov og nem måde at wow en menneskemængde. Uanset om du er til en fest eller drab tid i en lufthavn, den næste nummer er let at lære og vil være en skare pleader. Det vil se som du laver en kort som frivillig har autografer stick til loftet. Men i virkeligheden, det er bare nogle kloge kunstgreb af hånd magi.

Instruktioner

• Rul et lille stykke af dobbeltklæbende tape og holde det til bunden af din finger. Skær den stor nok til at gøre en kort, holde sig til loftet, men lille nok til at skjule fra tilskuere. Gøre det ude af syne for alle, der vil opleve tricket.

• Bede om en frivillig fra mængden. Det betyder ikke noget som du rekruttere til at gøre dette trick, fordi i modsætning til mere komplicerede tricks, alder og størrelse af volontøren har ingen indflydelse på resultatet.

• Har den frivillige pick et kort fra kortbunken tilfældigt. Hånd volontøren en pen og bede ham om at autograf kortet. Det er ligegyldigt om du se kortets kulør eller antal. Spørg frivilligt til at give dig kortet.

• Brug en enkel tryllekunstner omrokering trick for at få den frivilliges kort i bunden af bunken. Mens du annoncere det næste skridt i din trick, forsigtigt anvende båndet på det nederste kort og sørg for det skaller af fingeren.

• Kaste hele bunken af kort på loftet hårdt, holder dem fladt med overfladen. Hvis Tricket er udført korrekt, autografer kortet vil smack loftet første og holde fast mens de andre falder. Skræl kortet væk fra loftet, indiscreetly Fjern tapen og vise publikum kortet autografer.