Hvordan du ændrer olie i en Powermate tryk skive pumpe

10/11/2018 by admin

PowerMate gør erhvervs- og boligejendomme pres skiver. Det sælger en bred vifte af magt skiver, fra 1.900 rengøring enheder (CU) til 9.000 CU. En CU er en magt, vask, der vedrører det tryk, hvormed det afslutter dysen strømmen af vand. Trods det store udvalg i Powermate magt skiver, ændre olie i pumpen er ens i alle maskiner og bør ikke tage dig mere end en halv time.

Instruktioner

• Tænd din højtryksspuler og lad den køre i et par minutter, så slå det fra. Handlingen varmer den beskidte olie så at det hele afløb ud hurtigt. Find olie pan. For Powermate er det normalt mellem motor i bunden af baghjul. Det har et vindue på den side, der angiver det olie niveau, samt en bolt plug orienteret lodret under den.

• Indsæt dit badekar eller plast bin nedenunder olie pan bolt plug. Cut off halsen af bin eller spand hvis der ikke er nok plads til at placere spand under bolt plug. Bruge en barbermaskine kniv til at forkorte højden af bin.

• Fjerne olie pan plug, dreje mod uret med en skruenøgle. Lad olien afløb i afdrypning bin. Erstatte den afdrypning bin med en anden, da det fylder.

• Genanbring bolt plug i olie pan. Find olie cap nær motor på Powermate og skru det. Olie cap ligner motorolie cap i motorrummet på en bil, bortset fra mindre.

• Hæld i et par Potter udskiftning olie. Watch vindue på siden af bundkar, som olien fylder. Tjek brugervejledningerne din til det specifikke beløb af olie til brug på din Powermate skive. Genindsætte motorolie cap og tænde højtryksspuler i omkring 15 sekunder, så slå det fra. Fjerne oliepinden, som bør være i nærheden af bundkar, normalt tættere på håndtag for magt vaskemaskinen. Kontrollere niveauet af olien og tilføje flere hvis oliepinden ikke indikerer fuld.

Tips & advarsler

  • Bære plastik handsker, når du skifter olien.