Hvordan at tjene penge hurtigt på "Nitto 1320 legender"

11/29/2012 by admin

"Nitto 1320 Legends" er en online drag racing spil, der tillader spillere at købe, forbedre og tilpasse racerbiler med i spillet penge. Den hurtigste måde at få flere penge er ved at vinde racing turneringer. Turneringer er åben hele døgnet og betale pengepræmie for hver race, du vinde som en del af hver turnering. Planlagte arrangementer der afholdes ugentlig, månedlig, kvartalsvis eller årlig og betale præmiepenge kun for første eller andenpladsen samlet i hver turnering.

Instruktioner

• Betale entré, som tillader dig at deltage i en turnering når kvalificerende på en turnering åbner. Tilmeld dig hurtigst muligt.

• Gøre din kvalificerende køre, når du har tilmeldt turneringen. Krydse målstregen inden fristen løber ud, slå tid af så meget som muligt, eller du er ude af turneringen; der er ingen anden forsøger for kvalificerende kører.

• Vente efter kvalifikationen lukker til at blive underrettet om resultaterne af kvalifikationer. De øverste 30 racere i den kvalificerende kører og to tilfældige deltagere vil race i turneringen. Vinde så mange racer som du kan en gang i turneringen for at så mange penge som du kan.