Hvordan at spille musik til dit ufødte barn

July 27

Hvordan at spille musik til dit ufødte barn

Når du indtaster din tredje trimester, kan dit ufødte barn høre dig og dine omgivelser og endda genkende folks stemmer. Hvorvidt leger musik til dit ufødte barn absolut har positive virkninger på fremtidige udvikling er fortsat uklart. Men din baby er tilbøjelige til at reagere på velkendte lyde, navnlig lavfrekvente dem som en mandsstemme. Selv om fordelene, hvis nogen, ikke er endnu klart, er spille musik til din baby en fantastisk måde for dig at slappe af.

Instruktioner

• Vælge nogle passende musik. Du behøver ikke at købe specifikke musik til at spille for din baby; selv om folk har tendens til at spille klassisk musik, er noget musik du selv nyde god. Undgå kaotiske musik rap eller hardcore rock, da dette kan have negative virkninger og kan overraske dine baby, siger en 2006 BabyCenter hjemmeside artikel.

• Afspille musik ved hjælp af enhver form for musikafspiller. Du har mulighed for at strække hovedtelefoner over din bump, selv om dette kan vise sig ubehageligt og gør ikke musikken nemmere for din baby at høre. Fostervand er en god dirigent for lyd, hvilket betyder, at dit barn kan høre mere end du kan indse. Holde musikken på den sikkert niveau på omkring 70 decibel, som er et niveau svarende til baggrundsmusik du hører i butikker og restauranter, siger BabyCenter artikel.

• Sæt dig ned, slappe af og vente med at se om du kan føle din baby reagerer. Der har været megen forskning om fordele ved at stimulere din baby i livmoderen. Resultaterne af disse undersøgelser er blandet. Nogle eksperter mener, at stimuli i livmoderen føre til et barn af over gennemsnittet intelligens, mens andre er skeptisk. Et foster vil vende hendes hoved, når hun hører musik, ifølge eksperter gør sonogram eksperimenter, siger en WebMD artikel.

• Gøre det en fast del af din rutine. Det bedste tidspunkt for dig og din baby til at lytte til musik når du har en middagstid lur eller et hvil, siger webstedet graviditet i dag. Hvis du føler dig afslappet, din baby vil også. Hvis du ikke ønsker at spille musik, så prøv at tale med dit barn, eller selv læse hende en bog. Hun vil lære at reagere på en lang række stimuli, således at du både at skabe en sammenhæng, før hun er født.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com