Hvordan at spille Hardcore Punk musik på Guitar hvis du ikke kan læse noter

07/04/2012 by admin

Mange spirende punk rockere kan ikke læse musik. Dette behøver ikke at være et tilbageskridt, men; ved hjælp af akkord diagrammer og guitar tabulatur, kan du hurtigt lære at spille dine foretrukne punk tal uden at lære at læse standard ark musik. Diagrammer og tabulatur arbejde både ved at vise dig præcis, hvor at sætte fingrene på strengene af guitaren, så de er let for selv begynder at forstå.

Instruktioner

• Downloade en MP3 af sangen du prøver at lære. Dette vil give dig en fornemmelse af hvordan akkorder og noter skal lyde når du lægger dem sammen.

• Kigge efter akkorder til sangen over noter i guitar tabulatur. Hvis du ikke ved hvordan man spiller disse akkorder, slå dem op i akkord diagram diagram. Diagrammet er som et lille billede af akkorden, som hvis du var kigger på halsen af guitaren fra forsiden. De seks vandrette linjer svarer til strengene, og de lodrette linjer skildre at båndene. Der er sorte prikker viser, hvor du skal placere din fingre. Lær hver akkord og praksis spiller sammen med optagelsen.

• Spille soloer og slikker ved at kigge på tabulatur. I guitar tabulatur repræsenteres seks strenge af seks vandrette linjer med lav E i bunden og den høje E øverst. De tal som er printet på strengene angive, på hvilke fret skal du spille hver streng. Flere numre linet op lodret angiver en akkord, eller flere strenge spillede på samme tid. Praksis spiller disse noter, indtil du kan gøre det glat.

• Sammensætte kombination af akkorder og enkelte toner lyder det bedste til dig. Igen, praksis sammen med optagelse så du får hastigheden og den ønskede lyd.

Tips & advarsler

  • Punk guitar er ofte afhængig af "powerakkorder," som i grunden er barre akkorder (akkorder, som du skal trykke på en enkelt finger på tværs af alle seks strenge.) I tabulatur, er disse skildret af en lodret stak af samme nummer på alle seks strenge.
  • Gratis software som Audacity kan bremse din optagelse uden at ændre banen, så det er lettere at spille sammen med som du først lære.
  • Guitar tabulatur (eller "tabs") kan være let at læse, men de kan ikke give en god følelse af tempo og timing af musikken. Derfor fungerer tabulatur bedst for at lære sange du allerede kender; Hvis du er ved at lære en ny sang, få en optagelse af det første.