Hvordan at skitsere et papir Rollercoaster

11/06/2013 by admin

Hvordan at skitsere et papir Rollercoaster

Rutsjebaner er ikke kun spændende at ride, men de kan også være underholdende at tegne. Tegne en skitse af din egen rutschebane skabelse eller tegne en, du for nylig har redet. Tegning en rutschebane kan være nyttigt, hvis du øver dine tegnefærdigheder, eller hvis du blot forsøger at finde en måde at fordrive tiden. Og da rutsjebaner har så meget at gøre med matematik, du selv kan finde denne tegning, der er tildelt til dig i en fysik klasse.

Instruktioner

• Tegne en simpel høj kurve midt på papiret. Tilslut en faldende linje fra papirets kant til midten af venstre side af kurven. Trække to rektangulære bokse, oven på den anden på højre side af kurven. Til højre for boksen nederst, trække en anden mindre buet linje der ender på kanten af papiret.

• Skitse af grundlaget for to roller coaster biler i de to bokse trukket i trin 1. Bilerne vil være på vej ned til den venstre side af papiret og bør ses på en lille side view.

• Tilføje to rækker sæder til hver bil. Hver bil får en i alt fire pladser. Tegne en sikkerhedssele og sikkerhed bar på hvert sæde for et mere detaljeret billede.

• Tegne træ støtte bjælker i den midterste kurve af rutsjebanen. Tegne to parallelle vertikale barer og tre parallelle vandrette bjælker. Tegne to diagonale barer i hvert kvadrat, der er blevet skabt. Barer bør være i form af en X. slette alle de linjer, hvor søjlerne er kommet i kontakt med hinanden.

• Tegne parallelle vandrette og lodrette stænger i baggrunden af rutschebane. Også tegne to grupper af diagonal barer, en vinkel til venstre, og anden gruppen, vinklet til højre.

• Drage parallel rektangulære strimler på rutschebane spor under de to biler. Tegne små rektangler på kanten af banen ved siden af biler. Tegn et flag på hver side af banen på toppen af den midterste kurve af rutsjebanen. Skygge i detaljer af rutsjebanen og mørkere konturerne.