Hvordan at måle G Force på Amusement Park Rider

03/13/2018 by admin

Hvordan at måle G Force på Amusement Park Rider

G-force, forkortelse for gravitationel kraft, er mængden af jordens tyngdekraft, der er ved at blive udøvet på et objekt. Mere g-kræfter, der lægges på et objekt, mere mængden af tyngdekraften der lægges på det. For eksempel, hvis en kugle ramte en mur på 10 Gs, der betyder, at ramte det muren på 10 gange kraften af tyngdekraften. Med hensyn til forlystelsesparken forlystelser er g-kræfter grunden til thrill rides anses for at være spændende. Den spænding, du får fra ridning en rutsjebane er på grund af de tyngdeaccellerationen kræfter, der lægges på dig.

Instruktioner

Måling af G-kraft

• Køb din billet og gå til forlystelsesparken. Sørg for at du har din accelerometer med dig.

• Vælge en tur til at gå, og sørg for du sætter din accelerometer på turen med dig. Hvis det er nødvendigt, få tilladelse fra ride omstilling og fortælle dem, at du gør dette til en skole eksperiment.

• I løbet af turen, Sørg for at du holder din accelerometer lodret. Hvis du holder den vandret, vil du ikke få en præcis aflæsning af g-force.

• Kontroller, at du betaler meget opmærksom på g-force målinger på accelerometer under hele turen. Efter turen er overstået, nedskrive den største g-force læsning, du fik i løbet af turen.

• Gentag trin 1 til 4 for hver anden spænding ride i parken. Når dagen er slut, kan du sammenligne g-kræfter for hver tur.

Tips & advarsler

  • I det sydlige Californien har Six Flags Magic Mountain en stor mangfoldighed af rutsjebaner og spændingen forlystelser, der vil give dig en bred vifte af g-force resultater.
  • Hvis du har nogen problemer med hjertet eller eventuelle andre medicinske tilstande, kende dine grænser.