Hvordan at lære Salsa skridt gratis

10/24/2013 by admin

Salsa er en dans, som repræsenterer sensualitet, ånd og energi af den latinske kultur i sjov, upbeat flytter sæt til uptempo musik, der kan sætte alle i godt humør. Salsa er nemt for begyndere at lære, og avancerede dansetrin kan holde en erfaren danser travlt med at øve dansen i år. Uanset om du har brug at lære salsa dans skridt at passe ind i din næste fest eller at danse på et bryllup, er der flere måder du kan lære salsa dance flytter til absolut ingen investeringer end et par minutter af din tid.

Instruktioner

Hvordan at lære Salsa skridt gratis

Dit lokale bibliotek kan bære en titel på at lære Salsa dancing.

Tjek den video og DVD del af dit lokale bibliotek. Du kan muligvis finde en instruktions titel på salsa dans der kan lære dig nogle grundlæggende trin. Alt du behøver er et gyldigt lånerkort, og du vil være i stand til at tjekke titlen gratis.

Hvordan at lære Salsa skridt gratis

Spørg venner og bekendte til at lære dig nogle basale Salsa flytter.

Spørg venner, naboer eller kollegaer, hvis nogen kan lide at salsa. Hvis nogen du kender allerede kender hvordan til salsa dans, gør det et punkt til at bede om nogle dansende tips. Hvis nogen er villig til at lære dig, alt hvad du behøver er at have et åbent sind at lære. Du kan muligvis hente nogle grundlæggende trin gratis ved bare tilbringe tid sammen med venner og bekendte, der danser. Hvis du kender en kollega nybegynder eller tidligere elev af salsa, bede, hvis vedkommende kan have adgang til instruktions bøger eller bånd kan du måske låne.

Hvordan at lære Salsa skridt gratis

Mange dance studios eller salsa klubber tilbyder gratis lektioner til første-timere.

Tilmeld dig danselektioner på en lokal dance studio. Selv om danseundervisning kan være dyrt, tilbyder mange dance studios en prøvetime helt uden beregning til at lokke nye studerende til at tilmelde dig. Hvis du bare har brug at lære de grundlæggende nybegynder skridt, ringe eller besøge Dansestudie og planlægge din gratis lektion. Du kan kontrollere de lokale gule sider programoversigter for at se, om en Danseskole i nærheden tilbyder en gratis første gang lektion, eller du kan blot ringe og spørge, om studiet er villige til at tilbyde en gratis prøveversion til dig. Sørg for at anmode om, at din første gratis lektion fokusere specifikt på salsa trin.

Hvordan at lære Salsa skridt gratis

Surfe på internettet til at finde print og video tutorials på Salsa dance flytter.

Surf på nettet til gratis salsa dancing tips og erfaringer. Bruger indsendte video sites som YouTube har mange gratis videoer demonstrere grundlæggende og forskud salsa trin. Der er også et væld af salsa-entusiaster, der har oprettet hele hjemmesider dedikeret til forskellige stilarter af dans, salsa, hvor du kan lære dansetrin gratis.

Hvordan at lære Salsa skridt gratis

Bestil en dans program fra dit TV program listninger at lære Salsa!

Søg på din TV-programoversigter for at finde dance tutorials og lektioner. Der er broadcast danseshows, der regelmæssigt viser forskellige stilarter af dans, herunder salsa. Hvis du er en visuel læringsstil, kan du være i stand til at afhente et par skridt bare ved at se. Nogle kabel- og satellit-udbydere tilbyder også programmer til rådighed for øjeblikkelig adgang fra en menu. Søg efter instructional programmer på dans og begynde at undervise dig selv hjemme.