Hvordan at lære et barn at tur i en skønhedskonkurrence

10/05/2012 by admin

Hvordan at lære et barn at tur i en skønhedskonkurrence

Lære et barn at gå i en skønhedskonkurrence kan synes svært, især hvis du har haft begrænset festspil eksponering. Nogle mennesker leje en festspil coach men festspil gang kan nemt blive undervist uden ansættelse hjælp. Bliv fortrolig med fase layouts og hvad der forventes af deltagerne ved at se videoer af børn, der har deltaget. Vis dit barn, at gå i en skønhedskonkurrence kan være en underholdende og spændende oplevelse, der øger hendes tillid til samtidig at lade hendes personlighed skinne.

Instruktioner

• Lave et diagram til at vise layout af scenen på et stykke papir. Faser er typisk markeret med båndet til at vise bestemte punkter, hvor barnet skal stoppe og vise hendes personlighed med et kys eller bølge. Så har dit barn gå rutine flere gange, så hun bliver fortrolig med det..

• Dobbelt-tjekke at dit barn har grundlæggende i rutinemæssige ned. Huske trinene er vigtigt at barnet bliver komfortabel på scenen. Tilgang emnet personlighed og tillid, når dit barn kan gå rutinen meget godt.

• Demonstrere at vise personlighed er vigtigt at festspil gang. Har dit barn gå foran et spejl, så hun kan se, hvordan at gå med personlighed. For eksempel spørge dit barn til at give ægte smil og bølger, der udtrykke, hvem hun er, mens hun går.

• Vis, at tillid er vigtigt at dit barns gang. Nogle børn er nervøs for at gå på scenen alene foran fremmede. Har dit barn begynde at introducere sig selv til mennesker--din Bankkasserer og købmand degnen, for eksempel--hvem hun typisk ikke tale med; Dette vil hjælpe hende med at få mere komfortabel med at være udadvendt.

• Opmuntre barnet til at nyde sig selv mens du går så hun kan huske, at give et stort, ægte smil. Pageants skal være en fornøjelig oplevelse for et barn, så smil skal kommer naturligt og være forceret. Tillade dit barn at have pauser og lur når nødvendigt, så hun kan give praksis hende.

Tips & advarsler

  • Småbørn lære at smile når du går ved at have en forælder stå ved dem på scenen vinker og laver Fedtmule ansigter. Børn fire og ældre gå på scenen alene, men du kan stadig bølge og tilskynde smil fra sidelinjen.
  • Skubbe dit barn for svært at komme i gang ned kan tage sjovt ud af hendes festspil erfaring. Tillader dit barn at virkelig nyde walking er vigtigt, fordi dommerne kan ofte fortælle, når et barn er ked af at være der.