Hvordan at få indflydelse med dine kammerater i Star Wars: Knights of the Old Republic 2

07/11/2018 by admin

At holde dine kammerater glade, er kæmpe ordre meget vigtig i Knights 2. Hvis du bliver godt nok venner med dem, vil de har tillid til dig med intime hemmeligheder, få nye evner og kan endda blive Jedi! Men du skal tjene deres tillid for at hjælpe dem med at blive alt, de kan være. Tricket er at vide, hvad de har brug at høre.

Instruktioner

• Lytte til Kreia. Alt dette historiker virkelig ønsker, er at blive hørt og have hendes erfaringer værdsat. Men du ikke behøver altid lytte til hendes råd, er overvejelser virkelig hvad det koges ned til. Hun kan ikke lide at være stærkt lys eller mørk, men kan lide det, når du bor i det grå område. Selv om neutralitet er ulogisk at begge Jedi og Sith metode, kan du vedligeholde din stående med Kreia altid sige, du vil tage hendes råd til hjertet (selvom du ikke.) Dette vil tillade dig at være lys eller mørk og ophold i Kreias bevågenhed.

• Kompliment T3-M4. En af de nemmeste tegn at få indflydelse med denne lille droid bare ønsker at få at vide, han gør et godt stykke arbejde. Næsten alle hans muligheder for indflydelse-gain er om bord på Ebon Hawk, så bare tale med ham og fortælle ham, at du sætter pris på det arbejde, han gør på skibet. Hvis du føler dig sikker i din reparation dygtighed, prøv fastsættelse ham op for nogle yderligere indflydelse.

• Mindes med Bao-Dur. Denne gamle warhorse er bare tigger om at fortælle dig, hvordan han føler om tingene han gjorde i krigen. Tale med ham, når du kan! Han også kan lide at arbejde med mekaniske ting, og værdsætter det, når du fortæller ham, du har tillid til ham nok til at håndtere de komplicerede ting. Hjælpe ham med at forene hans tidligere handlinger og før du ved af det, Bao Dur vil være en klar og villig Jedi vogter.

• Vær forsigtig med Atton. Selvom han er som regel klar til at hjælpe og synes rart nok, har Atton en meget mørk fortid, der normalt afslører sig selv på Nar Shadaa. Kontroller, at du har fået masser af indflydelse med ham, før du beder om det. Ligesom Bao Dur lide Atton at vide, hans holdninger og færdigheder er gyldig og at han er et anstændigt slags fyr. Mærkeligt nok, du kan få indflydelse med ham ved at myrde civile og fortælle ham, at det var det rigtige at gøre. Hvis du vil undgå denne rute, bare bringe ham langs så meget som du kan, indtil han er klar til at åbne. Hvis du er støtter nok, kan han gå væk en Jedi Sentinel.

• Være blid med visa. Hun har lidt meget, og længes efter at dele sine følelser med dig (især hvis din karakter er mandlige). Spørge hende om hendes hjemplanet og forsikre hende, at hun ikke skal følge den mørke vej længere. På Onderon, kan du få nogle indflydelse med hende af sidespor med General Vaklu, selv om dette fører til den mørke side.

• Befriend Mira. Mira er en smule afstumpet på først, men med nogle blid sondering og forståelse, kan åbne og blive en hel følgesvend. Ikke prøve og få alt for venlige, især hvis du er mand. Bare lad hende vide du er der som en ven, og det skal hun ikke ansigt liv alene. Bringe hende tilbage til Nar Shadaa at gøre hende en Jedi Sentinel.

• Forårsage glædelig kaos med HK-47. Denne rustne gamle kolleger ønsker intet mere end at blast ting og være generelt djævelske. Trods en humoristisk personlighed i det første spil, HK-47 tager på en meget mørkere personlighed her og kan endda arbejde imod dig, hvis du får vist noget han opfatter som "svaghed". Vis ingen nåde til dine fjender, og du får sammen med ham bare fint. Eller hvis du ønsker at holde din stående med lyset side af kraft, blot ikke reparere ham.

• Bekæmpe tjenestepige. Så underligt som det kan være, at tjenerinden kan lide at kæmpe (i sparsomme tøj ikke mindre, hvor skandaløst!). Hun respekterer martial dygtighed og dens ansvarlig brug. Spar med hende for indflydelse og bringe hende langs Hvornår du bliver rart at folk. Vise hende din velvillige side, som kan bruge et lyssværd og før du ved af det hun vil fortælle dig alt om hendes forældre. Undervise hende et par ting, og hun kan blive en meget kraftfuld Jedi vogter.

• Berate Hanharr! Hvis du er onde og besluttede det ville være sjovt at afhente Hanharr, er den bedste løsning at behandle ham som snavs. Fortæl ham, han er ubrugelig, slap ham rundt og bare generelt være uvenlig til ham. Så vanvittigt som det synes, det er hvad han ønsker. Han har tilsyneladende nogle store selvværd spørgsmål.

• Filosofere med disciplen. Denne åleglat gent vises kun, hvis du er kvinde. Han har nogle interessante teorier om hvorfor den nuværende situation er så rodet, og er bare dø for at dele dem med jer! At få indflydelse med ham er let: stick til stien til lyset, tale med ham hver nu og igen viser selv den ringeste interesse i hvad han har at sige og han vil spise ud af hånden på ingen tid.

• Toss én tilbage med Mandalorianer! Ikke bogstaveligt, men det er den generelle idé med denne warhorse. Han nyder kamp, foragter svage og håber også du gør. Hvis du gør, vil du få sammen med ham bare fint. Bringe ham med til de store kampe. Ikke alene er han en god skytte, men han elsker bare det, når du svælge i kampens hede.

• Træde varsomt omkring G0-T0. Denne droid er projektionen af Goto, giver ud hans ordrer (som de er) og generelt forårsager problemer for lys-sidet tegn. Hvis du vil bevare hans gunst, dræbe civile når det er muligt, være så ignoble som muligt, men prøv at stabilisere situationer på Onderon og Dantooine. Han vil nyder stabilitet og gøre eller betale noget for at få det. Hvis du ønsker at forblive lys-sidet dog, ignorere G0-T0 helt.

Tips & advarsler

  • ALDRIG fortælle Kreia at være stille, bide eller ellers ignorere hendes advokat! Hun kan være nyttigt, hvis du har indflydelse med hende, men ignorerer hendes erfaringer er den hurtigste måde at irritere hende!