Hvad kan forårsage en forstærker ikke at få lyd?

06/13/2018 by admin

Hvad kan forårsage en forstærker ikke at få lyd?

Forstærkeren er et stykke musikudstyr anvendes til at kanalisere og kontrollere lyden af et elektronisk redskab; guitar og keyboards, f.eks. Mange forstærkere kan styre EQ, forvrængning, rumklang (og andre effekter, afhængig af producenten) og lyd. En mangel på forstærkede lyd kan indikere et problem med den interne elektronik.

Magt, volumen og kanal

Nogle af de mest åbenlyse årsager til manglende lyd er magt, volumen og kanal. Ofte, folk ikke tjekke strømindikatoren på forstærkeren---nogle forstærkere har en standby funktion som et TV, så lyset bliver på selvom amp ikke er modtager strøm. En anden almindelig fejl er ikke at kontrollere at volumen knapperne på forstærkeren og instrumentet er slået op til et hørbart niveau. Nogle forstærkere har flere kanaler, dvs Marshall ampere: en kanal er en ren output og den anden for gevinst/forvrængning. Hvis instrumentet er sluttet til den kanal, der ikke er i brug, kan ingen lyd høres.

Kabler og pre-amp

Det er muligt, at problemet kunne være med en af de kabler, der forbinder apparatet til forstærkeren. Normalt, når kablet er problemet, vil forstærkeren sprutte og buzz. Hvis du tilfældigvis til at bruge en effekter pedal eller enhver anden pre-amp forbindelse, kunne der være et problem med det; Dette ville forhindre signalet fra instrumentet at nå forstærkeren.

Beskadigede indgange

Indgangsstikket problemer er fælles med fender guitarer men kan ske til en guitar af enhver gøre; ledninger inden input kan komme løs og skal være loddet. Et lignende problem kan forekomme i en forstærker eller pre-amp input. Dette er ganske enkel opgave at færdiggøre og kan håndteres i hjemmet.

Døde Tube (for rør forstærkere)

Hvis du ejer en rørforstærker, er det muligt, at en af rør har standsede i orden. Ligesom en pære, alle rør "brænde" til sidst, denne proces sker hurtigere hvis forstærkeren er i brug en masse. De fleste rørforstærkere har mindst 1 til 2 år liv i dem før en tube udskiftning er nødvendig.

Andre problemer

Forskellige andre komponenter kan blive beskadiget i forstærkeren: kondensatorer, sikringer, højttalere og transistorer, f.eks. Alvorligste problemer, forstærker er ikke værd fastsættelse som det forventes at koste mindre for at bare erstatte hele amp.