Hvad gør man hvis en Baby vågner hver gang sutten falder ud?

October 4

Sutter kan hjælpe med at opfylde en baby stærk skal sutte--behov, der ofte overstiger de sutter hun erfaringer fra amning eller flaske-fodring. Hvis du beslutter at give din baby en sut til at berolige hende og giver ekstra mulighed for sugende, kan der være nogle uventede ulemper. Sutten er tilbøjelige til at falde ud af dit barns mund, mens hun sover, advarer American Academy of sund Children.org på Pediatrics hjemmeside. Når dette sker, skal du hjælpe dit barn hente sutten, når hun vågner.

Vurdere uafhængighed

Se dit barn i løbet af dagen til at bestemme, hvordan uafhængige han er med sin sut. Engang mellem 6 1/2 og 7 1/2 måneder, en baby normalt udvikler evnen til at sætte en sut i munden uafhængigt, ifølge St. Lukes Hospital. Hvis din baby kan placere sin egen sut i munden, kan du træne ham til at gøre det om natten. Hvis din baby ikke kan placere sin sut uafhængigt endnu (mindre end 7 måneders alderen), omfatter dine indstillinger fortsætter med at hjælpe ham eller fravænning ham af sin sut.

Øge Odds

Hvis dit barn kommer til at lære at bruge sin sut uafhængigt mens i hendes seng, sikre succes ved at øge finde odds at hun vil kunne en sut af sig selv. Give mellem syv og 10 sutter i dit barn krybbe til at sikre, at hun vil lykkes os at finde en når hun vågner om natten.

Indledende bistand

Besøg dit barns seng, når han vågner grædende og sted en sut i hånden så han kunne sætte det tilbage i sin egen mund. Sørg for at han kan nå de andre sutter du har placeret i hans krybbe. Vent til dit barn til at hjælpe sig selv ved at sætte sutten i sin egen mund. Gentag denne proces for to nætter. Hvis de græder fortsætter efter to nætter, besøge dit barn krybbe for at sikre, at dit barn kan nå en sut i sin seng, men ikke hjælpe ved at sætte det ind i hans hånd. Fortsæt denne proces for to nætter.

Endelige overgang

Hvis dit barn fortsætter med at kæmpe, er det tid til at insistere på, at hun gøre overgangen. Vent til dit barn til at hjælpe sig selv, hvis hun fortsætter med at vågne. Før du går til dit barn, giver tid til hende til at hjælpe sig selv med sutten, venter på mellem fem og 10 minutter før du går at placere en sut i dit barns hånd, efter St. Lukes Hospital. I sidste ende, vil dit barn lære, at hun kan flytte sin sut uden hjælp.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com